(SIDE2): Det var ikke bare supermodellen Kate Moss som fikk oppmerksomhet den dagen hun giftet seg med Jamie Hinche.

Også modellens mindre kjente halvsøster, Lottie Moss, fikk mange til å gape av beundring og den vakre 13-åringen blir nå nedringt av modellbyråer som gjerne vil ha henne i stallen sin.

Driver vintagebutikk
Lottie er datter av Kates pappa, Peter Moss (66), og norske Inger.

Inger flyttet fra Asker til England i 1996, og to år senere giftet hun seg med toppmodellens pappa. De to bor nå i Linifield i West-Sussex hvor de driver en vintagebutikk ved navn «The Toll House».

Lottie var en av 15 brudespiker under Kate og Hinces bryllup.

Det blonde håret, porselenshuden og høye kinnbeina skal være noen av grunnene til at den norskættede jenta nå spås en lysende karriere innen moteindustrien. TIl og med motemagasinet Vogue har uttalt seg om tenåringen, og de mener Lottie allerede har vist tegn til at hun vil følge i fotsporene til sin storesøter med suksess.

Også flere modellbyråer har uttalt seg om Lottie og hennes fremtidsutsikter innen modellyrket:

- Lotties ser vakker og frisk ut – veldig engelsk roseaktig, skal grunnleggeren av Premier Models ha sagt ifølge Daily Mail.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Må vente ett år
Selv om Lottie ikke har blitt signert til noe byrå enda, har hun allikevel prøvde seg som modell.

Hun har nemlig latt seg avbilde i forbindelse med promoteringen av hennes far og mors vintagebutikk. Til tross for dette er ikke foreldrene interessert i at deres datter skal ta modellkarrieren noe lengre før Lottie blir 14 år gammel.

Heller ikke Kate begynte sin karriere før hadde fyllt 14 år. Hun ble imidlertid oppdaget på flyplassen i New York da hun var på vei hjem etter en ferie i Bahamas med sin far.

Tross sin lave høyde har Kate blitt et moteikon utenom det vanlige, og har foruten å gå på catwalken frontet en rekke store kampanjer verden over.

HTML EMBED