(SIDE2): Supermodellen Kate Moss (38) nærmer seg 40, men den berømte stjernen ser fortsatt like flott ut - som hun alltid har gjort.

Tidens tann har ikke satt sitt preg på Moss ennå, og hun fremstår som mer selvsikker enn noensinne. Denne gangen kaster hun klærne for «Another Man Magazine».

Droppet BH
Med hendene over hodet, og kun ikledt en stor rosekrage og et gjennomsiktig sjal, overlater Kate lite til fantasien.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Sjalet og smykket hun har på seg på bildet er designet av Sarah Burton for motehuset Alexander McQueen.

Spesialutgaven av magasinet lanseres samtidig som moteuken i Paris kjører i gang. Magasinet vil være å få fra fredag, men det selges kun i eksklusive butikker som London's Dover Street Market og Paris's Colette.

Tidligere denne måneden dukket det opp nok et toppløst bilde av Kate, denne gangen i en bildeserie for det italienske merket Liu Jo. I fjor poserte hun også toppløs for den berømte Pirelli-kalenderen.

Når man nærmer seg 40 er det ikke unormalt at diverse kroppsdeler begynner å bli litt «slappere». Men nettopp det har Kate tydeligvis sluppet unna. Og det er i alle fall ikke takket være implantater.

- Implantater er grusomt. Det er så mange av vennene mine som har tatt det, og det har gått galt. En av venninnene mine sine pupper begynte å ligne på en stor fersken, og det kom blod ut av brystvorten. En annen venn fikk et implantat som på en måte flyttet seg opp til skuldrene, har Moss tidligere uttalt.

Frisk igjen
Kate ble nylig sykemeldt på grunn av en sykdom som har påvirket nervene hennes, og som gjorde henne midlertidig paralysert, skriver Daily Mail.

Det var forrige helg at stjernen våknet opp på hotellet Ritz, og merket at hun ikke kunne bevege sitt høyre ben og arm.

Hun er nå frisk igjen, og har hendene fulle med et stort flytteprosjekt. Snart flytter hun inn i en herskapsvilla i Nord-London sammen med sin ektemann Jamie Hince.