(SIDE2): Modellen Kate Moss forfølges av paparazziene, og må derfor til enhver tid tenke godt over hvordan hun ter og kler seg.

Da skjønnheten var på vei til en privat fest arrangert av Lady Gaga i London tidligere denne uken hadde Moss en liten puppeglipp idet hun trådte ut av bilen.

Viste fingeren
Som en person som er godt vant med å være i rampelyst forsto hun at dette ville bli godt dokumentert av de fremmøtte fotografene.

Kanskje for å vise sin protest så det ut som om Moss viste fingeren til fotografene ved å bruke langfingeren på en litt finurlig måte når hun holdt grep om sin lekre zebra -mønstrede veske.

Selv Moss ser ut til å le litt av sin lure idé, men det er usikkert hvordan fotografene reagerte.

Sexy og avslappet
Det var ved den private medlemsklubben Annabels i Mayfair Gaga hadde invitert sosieteten til en liten konsert.

Frøken Moss ankom som alltid like velkledt.

I et sort skinnskjørt i mikroutgaven, en sort topp og en røff skinnjakke så moteikonet som alltid passe avslappet og sexy ut.

Brud i sommer
Som kjent skal Moss gifte seg med sin kjæreste Jamie Hinche i sommer, og etter det ryktene tilsier skal modellendesigne sin egen brudekjole.

Hince gikk ned på et kne i januar, og paret er nå travelt opptatt med å planlegge det forestående sommerbryllupet som skal stå senere i år.

Istedenfor å spørre en av sine mange designervenner med hjelp til å designe brudekjole sin, så vil altså Moss designe drømmekjolen på egen hånd.

- Jeg tror hun skal designe den selv. Kate har tidligere designet egne kolleksjoner (for blant annet Top Shop, red.anm.). Hun vet mye om klær, og hun vet hva hun driver med. Hun trenger ikke min hjelp, sier Westwood til Contact Music.