(SIDE2): Kate Moss (35) har fått betraktelige dypere utringning og større pupper enn før, og det viser hun gjerne fram i hennes nye reklamekampanje for Topshop.

Kan det ha noe med at hun akkurat har begynt å bruke BH eller er det bare photoshop som har gjort trikset?

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Akkurat fått pupper
Supermodellen har selv uttalt at hun begynt å bruke BH i en alder av 35 år.

- Det er et mirakel. Jeg har den ikke på i dag, men jeg har begynt å bruke det. Super timing i forhold til min nye undertøyskolleksjon for Topshop, sier hun ifølge britiske Daily Mail.

- Jeg har akkurat fått pupper. Nå har jeg endelig blitt kvinne! Det er helt sant, sier Kate Moss.

Liker det ikke
For hun har utvilsomt fått større pupper - og den tidligere flatbrystede modellen er litt i tvil om hun egentlig liker det.

- Venner av meg tror jeg er gravid! Men jeg har bare lagt på meg litt. Jeg vet ikke om jeg liker de nye puppene mine, og jeg vet heller ikke om kjæresten min kommer til å like dem.

Vi tror neimen ikke kjæresten Jamie Hince klager nevneverdig over det...

Flere kolleksjoner
Kate har holdt et nært samarbeid med Topshop og lansert flere kolleksjoner for en av Storbritannias mest populære kleskjeder.

Denne kolleksjon er inspirert av Kates egen garderobe, og har mange sexy og rocka elementer med. Gjennomsiktige bluser, glitrende paljettkjoler og korte kjoler med inspirasjon fra Japan og med søte blomstertrykk er deler av kolleksjon.

Se flere bilder på Daily Mail!