(SIDE2:) At hun er en av verdens aller best betalte modeller, det vet vi, men at den britiske supermodellen er også, i en alder av 39 en av de mest hardtarbeidene modellene i verden.

Supermodellen har to cover hos britiske Vogue bare i 2013!I tillegg har hun blant annet figurert på forsiden på Elle, Allure, ID, V, Love,POP og listen fortsetter og fortsetter.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kate Moss er ikke ukjent med å stille lettkledd på bilder, men har alltid kommet unna med kredibiliteten i behold. Derfor var det kanskje ikke så rart at modellen også nylig ble annonsert som Playboys coverpike på mannebladets 60 års-jubileum.

Millionkampanjer

Moteyndlingen finter buksa av sine yngre kolleger og kan også skryte av millionkampanjer for Kerastase, Rimmel, St.Tropez (selvbruningskrem), Givenchy, Vivienne Westwood, Stewart Weisman og nå Eleven Paris, som kun har hatt jenter nesten halvparten av Kates alder som frontpersoner tidligere.

Kate ble oppdaget av en modellspeider i en alder av 14 år. Gjennombruddet fikk hun som kampanjemodell for amerikanske Calvin Klein Jeans, som var kjent for å ha unge lolitaer til å fronte seg. Hun ble raskt kjent som den spe britiske jenta som også trigget mange anorekisadiskusjoner rundt modellyrket.

5710

Naturlige Kate med det sjarmerende smilet og de ungjenteaktige fregnene stod i kontrast til sine supermodellkolleger på 90-tallet. Naomi Cambell, Cindy Crawford, Christy Thurlington og Linda Evangelista var perfekte utgaver av kvinnen og stod for den sterke kroppen med kvinnelige former.

Klart å holde seg på topp

Kate ble superstjerne da hun begynte å date Hollywoodyndling, Johnny Depp, og har på et mystisk vis klart å holde sin popularitet oppe. Noen sier det kan ha med at hun svært sjeldent gjær intervjuer. Og så har det selvfølgelig med at Kate på privaten også kler seg utrolig inspirerende og har blitt et varemerke mer enn en modell.

Uansett får vi ikke nok av Kate Moss som er like populær som noen gang! Det er ikke verst for en modell på snart 40, der andre pensjonerer seg i 30 års-alderen.