Gå til sidens hovedinnhold

Kate og Doherty sammen igjen

Supermodellen Kate Moss skal ha funnet tilbake til narkomane Pete Doherty. – De har også telefonsex, forteller en kilde.

(SIDE2): Kjærlighetserklæringer på skitne bilruter skal ikke undervurderes.

I hvert fall ikke når det kommer til skandaleparet Moss og Doherty. De skal nå være sammen igjen etter at Doherty skriblet ned «I love Kate 4eva» på bilruten da han forlot rettssalen tiltalt for besittelse av narkotika.

- Kate forsøker å holde det hemmelig, avslører en venn tett på paret til News of the World.

Kilden hevder den 32-årige modellen har gitt Babyshambles-vokalisten nøkkelen til sitt hjem i London. I tillegg har de tilbrakt flere netter sammen på Kates hytte i Gloucestershire.

- De snakker mye i telefonen, og de har også telefonsex, sier kilden.

Kan ødelegge karrieren
Kate Moss’ rådgivere advarer modellen mot forholdet – og mener flere kontrakter står i fare om det blir kjent at hun har funnet tilbake til Doherty. Ifølge kilden har Moss gitt ekskjæresten fire uker på å bevise at han er stoffri.

Moss brøt kontakten med rockeren da Daily Mirror avslørte bilder av Kate med kokain.

Deretter ble supermodellen sendt på avrusning i en måned – og fikk hjelp til å kutte ut narkotikamisbruket. Petes opphold på den samme rehabiliteringsklinikken ser ikke ut til å ha gitt den samme effekten. Han er blitt tatt med stoff to ganger på to måneder.

Les mer om skandaleparet:

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken