Gå til sidens hovedinnhold

Viste frem kurvene

Sjekk Kate Winslets kjoletriks.

(SIDE2): Kate Winslet har aldri lagt skjul på at hun er svært så fornøyd med formene sin, og viser gjerne frem kurvene.

Under årets filmfestival i Venezia har hun allerede dukket opp på den røde løperen ikledt ettersittende kjoler, blant annet fra Victoria Beckham, men den seneste varianten - designet av Stella McCartney - må sies å være den som har fremhevet formene mest.

Den britiske skuespillerinnen ankom nemlig i en optisk illusjon av en kjole, i hvit, krem og sort. Fargepartiene fremhevet brystpartiet og understreket midje og hofter.

Håret, som var satt opp i en forseggjort knute i nakken, sorte hæler med åpen tå og perlesmykker holdt stilen enkel men elegant, mens den naturlige sminken understreket skuespillerinnens skjønnhet.

Winslet var på den røde løperen i anledning den fem episoder lange TV-serien «Mildred Pierce».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Filmens handling er hentet fra 1930-taller, der Kate spiller en skilt alenemor som bestemmer seg for å åpne en restaurant, noe som får konsekvenser for forholdet til datteren Veda, spilt av Rachel Evan Wood.

Serien bygger på en roman av James Cains fra 1941, og TV-serien er allerede nominert til 21 Emmy-priser. «Mildred Pierce» er for øvrig filmet før, den gang med hollywooddivaen Joan Crawford i hovedrollen

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken