Gå til sidens hovedinnhold

Dette er juks

Kate WInslet ser kanskje naturlig ut, men det er lagt ned mange timer i utseendet hennes.

(SIDE2): Glitrende øyne, plettfri hud og innbydende lepper – Kate Winslet er en av kjendiskvinnene som sverger til den naturlige lokken når hun skal ta seg ut på premierer. Men selv om hun er vakker fra naturens side, så kan én ting stadfestes en gang for alle: Ingenting er naturlig på den røde løperen.

Sminken som ser usminket ut
Winslet hylles for sin kvinnelige figur og naturlige skjønnhet, og selv når hun trer inn i finstasen liker hun å beholde et naturlig og dempet utseende. Selv om ansiktet hennes ser relativt usminket ut for det utrente øyet, ligger det mye arbeid bak sminke som ikke skal synes.

Gjør det selv
33-åringen ser aldri overdrevet ut i stil eller sminke, og hun fremstår alltid elegant og behersket. Så hvordan kan man legge tilsvarende sminke som ikke ser sminket ut? Kates make up artist Julia Bolino avslører sine triks til Daily Mail:

1. Perfekt hud
Kate bruker en foundation med lysreflekterende partikler. Mørke ringer og poser under øynene dekkes over med en god concealer, og et lyst løspudder til slutt får foundationen til å sitte.

2. Glitrende øyne
Selv om øynene hennes ser ganske så naturlige ut, er de i virkeligheten ganske mye sminket. På øyenlokkene kan en ferskenfarget øyenskygge brukes, deretter legges en lysebrun skygge langs globallinjen over øyelokket. Slik fremstår øynene dypere enn de egentlig er.

3. Glamorøse bryn og vipper
Nøkkelen til sminken som ikke ser sminket ut er smart bruk av flytende eyeliner og mascara. Førstnevnte gir en tynnere linje enn en blyant og definerer linjen mer presist. En lett mascara rammer inn øynene uten å virke for dramatisk.

Kate har naturlig flotte øyenbryn og make up-artisten har for det meste latt dem være som de er. Om du ikke er like heldig utstyrt fra naturens side, så er det essensielt at du får en profesjonell til å forme brynene dine slik at de passer til ansiktet ditt. Fyll inn med en brynskygge der du eventuelt har lite hårvekst.

4. Roser i kinnene
Nøkkelen også her, er at sminken skal være tilnærmet umerkelig. En rosa rouge kan se for sminket ut og en mørk en for falsk. Uttrykket du bør gå for er solkysset og til det trenger du en farge som fremhever din egen hudtone. Kate går for en lett ferskenfarget en.

5. Innbydende lepper

Gå aldri mørkere enn din naturlige farge. Kate bruker gjerne rosefarge som ser ung og frisk ut. Bruk en naturlig leppeblyant og fyll med naturlig farge. Glem lip gloss for denne looken.

6. Elegante lokker
Kates hår er ofte satt opp i en enkel og elegant hestehale som det ser ut som om hun kunne ha satt opp selv.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken