(SIDE2): Om det er dop eller alkohol som får Kate Moss til gang på gang å ikke kunne stå på beina etter festen, er vanskelig å si. Kanskje det er en kombinasjon? Det som er helt sikkert er at Kate Moss gjerne kaster glans over den røde løperen, men ser sjelden like vakker ut på vei hjem.

SE ALLE BILDENE LENGER NED

Festet til kjolen revnet
Kate Moss har fått det for vane å gå fra skjønnhet til udyr på en og samme kveld den siste tiden. Da Kate Moss var blant stjernene som dukket opp på den røde løperen under V&A Golden Age of Couture VIP Gala i London forrige måned, festet hun så hardt at kjolen revnet. Moss ankom i en lekker gullfarget vintagekjole. Kjolen hadde lange armer med puff over skuldrene, og var helt sid ned til bakken. Få timer senere var kjolen helt forvandlet - fra lang til lårkort, og fra strøken til hullete.

Kortvarig glede
Torsdag var det igjen klart for kjendisfest i London, «The Swarovski Fashion Rocks», med Kate Moss på den røde løperen. Hun ankom med naturlig fall, en helt ny frisyre og en lekker 1920-talls inspirert kjole dekket med Swarovski-krystaller. Kate var sminket med sotete øyne, og så ut som en drøm på den røde løperen. Men gleden varte ikke lenge.

Kjæresten Jamie Hince måtte følge en dritings Kate ut i bilen, og få henne hjem. Nå er ekspertene redd for at Moss' karriere snart er over, på grunn av hennes harde festing.

- Hennes utmagrede ansikt og slitne øyne avslører et liv av for sene netter, og for mye alkohol og sigaretter, skriver avisen Daily Mail, ifølge Aftonbladet.

Les mer om mote her: