(SIDE2:) Katherine Heigl skal adoptere et barn med «særskilte behov». Det fortalte hunn Ellen Degeneres, vertinnen for det amerikanske talkshowet «Ellen».

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

«Grey’s Anatomy»-stjernen skal sammen med ektemannen Josh Kelley adoptere en ti måneder gammel sørkoreansk jente ved navn Nayleigh. Jenta skal kalles Leigh til daglig.

Rask prosess
- Hun er et barn med særskilte behov, og på grunn av det har adopsjonsprosessen gått mye raskere (enn normalt, journ.anm). De ville at vi skulle få henne så fort som mulig. Timing har vært en viktig faktor når det gjelder å dele nyheten med andre. Jeg ville fortelle alle så dere ikke tror at jeg har stjålet en koreansk baby, sa skuespilleren til Ellen.

- Hun ble født dagen før min egen bursdag i november, noe jeg tenkte at var et pussig sammenfall og helt sikkert et slags tegn. I det siste har jeg innsett at jeg antakelig har visket ut min egen bursdag for resten av livet, fortsatte Heigl.

Krevende prosess
30-åringen fortalte videre om det 40 sider lange skjemaet hun og musikermannen Josh (29) måtte fylle ut som del av adopsjonsprosessen.

- Vi kommer til å adoptere veldig snart. For omtrent et år siden bestemte vi oss for at OK, la oss starte prosessen nå. Og det har vært veldig intenst. Spørsmålene på skjemaet er veldig omfattende. Du tenker på og diskuterer disse tingene, men det er når du skal skrive på skjemaet at det går opp for deg: «Oh my God - det er best vi svarer riktig, hvis ikke vil de ikke gi oss babyen», sa Katherine Heigl.