Gå til sidens hovedinnhold

Grey's Anatomy-stjerne gift

Katherine Heigl ble smidd i hymens lenker til Josh Kelley omkranset av snø på norske Stein Eriksens hotell i Utah.

(SIDE2:) Katherine Heigl og forloveden Josh Kelley valgte å gifte seg ved solnedgang i snøfylte Park City i Utah, melder nyhetsbyråene.

Julerøde brudepiker
De to giftet seg i et stort oppvarmet telt på Stein Eriksen Lodge i Utah. Den tidligere norske alpinstjernens hotellanlegg er et skattet sted for hollywoodkjendiser.

Bruden var kledd i hvitt, mens brudepikene var kledd i julerødt.

Heigl, som spiller Lizzie i «Grey's Anatomy» har vært sammen med kjæresten siden 2005. Heigl (29) møtte musikeren Kelley (27) da hun spilte i en musikkvideo for en av hans låter. Hun har tidligere sagt at hun kastet alle dateregler på båten og regelrett la seg etter sangeren.

Grey-kolleger Sandra Oh, T.R. Knight og Kate Walsh var tilstede under vielsen.

Suksess på filmfronten
- Jeg ville ikke anbefale andre å gjøre det samme, har hun sagt. Stjernen innrømmet at hun var svært nervøs for sin store dag.

- Du har jo en forestilling om hvordan den skal være. Det er viktig å hedre våre foreldre og hedre tradisjonen og å stå foran alle disse menneskene og si til hverandre «det er deg og meg - for resten av livet», sier hun.

Heigl har også hatt stor suksess på filmfronten i år i komedien «Knocked Up» om en ung karrierekvinne som blir gravid etter et fylleslag av en one night stand. Selv sier hun at hun ser frem til å få en stor familie med ektemannen.