(SIDE 2): Katherine Heigl og Jennifer Love Hewitt er de mest upopulære skuespillerinnene i Hollywood, skal vi tro kjendisbloggeren Perez Hilton. Ifølge anonyme kilder i filmbyen, er disse to jentene beryktet for å oppføre seg som noen skikkelig bortskjemte divaer.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Usosial
Katherine Heigl, kjent fra tv-serien «Grey’s Anatomy», er ikke akkurat noe sjarmtroll på filmsettet.

- Hun nektet å gjøre noe som helst før hennes høygravide assistent hadde hentet Cola Zero. Hun kunne heller ikke spise lunch hvis noen så på, og ingen fikk lov til å snakke med henne, sier en kilde fra fra innspillingen av filmen «27 Dresses».

Høffelighetsfraser som «hei» og «ha det bra», er heller ikke noe blondinen er en fan av.

- Hun sa ikke et ord til meg selv om vi jobbet sammen 10 timer i strekk, forteller kilden videre.

Kravstor
Moren fungerer som en manager for Heigl, og er alltid med under filmingen. I stedet for å irettesette datterens divanykker, er mamma Heigl en pådriver bak kravene om særbehandling.

- De insisterer på at kostymeprøver skal foregå hjemme hos dem, ellers nekter Katherine å møte opp. Dessuten krever de privatfly og livvakter, forteller nok et crewmedlem til Perez.

I eventyrland
Jennifer Love Hewitt, kjent fra tv-serien «Ghost Whisperer», har heller ikke mange venner blant arbeidskollegene. Hun insisterte nylig på at tv-selskapet bak serien betalte for en eksklusiv fødselsdagsfeiring med et «Alice in Wonderland» tema.

Feiringen ble dårlig mottatt blant kollegaene, som har måttet slåss for å beholde jobbene sine på grunn av finanskrisen. Det hører også med til historien at Jennifer valgte å ikke invitere crewet til bursdagsfesten, men i stedet inviterte paparazzifotografer.

Den formfulle stjernen insisterer for øvrig på at alle kostymene skal være en amerikansk størrelse 2, noe som har ført til at kostymeavdelingen har fått en ekstrajobb med å klippe ut den originale størrelsen på plagget for så å sy inn nye lapper med et totall på...

LES OGSÅ:Her er den perfekte kvinnen

Stygg sjekking i sykehuspausen

Årets største skandaler