(SIDE2): «Jakten på Kjærligheten» har avlet tre ekteskap og tre babyer så langt. Nå skal programleder Katrine Moholt på ny være Kirsten Giftekniv.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Den største utfordringen er jo å finne søkere man får kjemi med. Det er viktig at de føler seg fri og at de er umiddelbare mennesker som byr på seg selv, sier den vakre programlederen til Side2.

- Et hyggelig program
Hun tror grunnen til at så mange melder seg på programmet og også sender frierbrev er at det er et hyggelig program.

- De vet hva de går til og de vet at vi ikke skal drite dem ut. Det er seriøst og vi vil at de skal finne en partner for livet, sier hun.

Grunnen til at så mange lykkes i dette programmet tror Moholt er på grunn av de naturlige omgivelsene.

- Deltagerne møter hverdagen ganske fort og her kan man ikke vinne gull og grønne enger, bare ekte kjærlighet, mener hun.

Sommerbryllup
I år er det plukket ut fire jenter og fire gutter av de over 500 søkerne.

- Jeg har akkurat vært i et bryllup nå i sommer til Tor Jardar og Michelle, sier Katrine. Det er fantastisk når vi ser at det funker, smiler hun.

Skal danse igjen
I tillegg til å være programleder for «Jakten på kjærligheten» skal Katrine stille opp i «Skal vi danse» igjen i en julespesial der både Mona Grudt og Kristian Ødegård også er med.

Mestrene fra de forrige sesongene skal danse mot hverandre og det skal kåres en vinner over alle vinnere, hvor Mona Grudt erstatter Tshawe som ikke hadde mulighet til å være med fordi han er på turne med Madcon.

- Det blir kult å danse igjen, men jeg trenger å trene. Det har kun blitt sporadisk dans siden sist, sier hun.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også: