Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har fortsatt mareritt

For Kathrine Pehrsson var den første Robinson-testen den tøffeste. Se video.

(SIDE2:) Kathrine meldte seg på «Robinson» for å utfordre seg selv, og allerede første dagen ble hun stilt ansikt til ansikt med sin verste frykt.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

I forbindelse med en konkurranse ble alle deltakerne sperret inne i et trebur ute i havet. I løpet av de neste par timene ville tidevannet komme inn og til slutt dekke hele buret med vann.

Fikk panikk
Før den tid måtte en av deltakerne i hvert bur overgi seg, og heise opp det hvite flagget. Den som ga seg først måtte reise hjem.

- Å sperre meg inne i et bur med vann, var det absolutt verste de kunne gjøre mot meg, innrømmer Kathrine.

- Jeg fikk helt panikk, og måtte konsentrere meg om å puste. Jeg måtte rett og slett lukke de andre deltakerne ute, forteller hun om opplevelsen.

Mareritt
Flere av de andre deltakerne oppfattet at Kathrine slet, og mens noen forsøkte å trøste henne, var det flere som så fordelen i å psyke henne ut enda mer.

- Torhild og François sto bak meg og ropte at vi kom til å dø og at jeg måtte gi meg. Men jeg var aldri redd for at livet skulle stå på spill. Dessuten er jeg sta som få, og når jeg har bestemt meg for noe, så blir det sånn, sier hun.

Allikevel satt opplevelsen dypt i henne.

- Jeg har mareritt om det, og jeg har fått vannskrekk, noe jeg aldri har hatt før. Men nå skal jeg ta dykkerlappen for å overvinne det, ler Jevnaker-jenta.

Søkte i fjor
Hun ble spurt om hun ville være med på «Robinson» etter at hun i vinter var med på TVNorges «Wipeout». I tillegg jobber 25-åringen som glamourmodell, og var i LA i vår for å gjøre et shoot for Playboy.

- Jeg søkte på «Robinson» i fjor, så når de ringte i år, så måtte jeg bare takke ja. Det er jo en enestående sjanse, ler hun.

Se klipp her

HTML EMBED
video_embed(12715,1);

Se «Robinsonekspedisjonen» på TV3, søndager klokken 20.00

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken