Gå til sidens hovedinnhold

Kathrine Sørland slår tilbake

Modellen og programlederen kommer med lite flatterende ord til personen som utnyttet henne.

(iBergen.no) I går skrev iBergen.no om Dan DeVero som utnyttet Kathrine Sørland i markedsføringen av et lite modellshow som ble holdt i Bergen torsdag. DeVero hevdet at den tidligere Frøken Norge-vinneren skulle være dommer under en konkurranse i forbindelse med moteshowet, men i realiteten viste alt seg å være løgn . I går uttalte hennes manager Geir Hamnes seg på Sørlands vegne, men modelldronningen har også lyst å gi noen ord:

- Jeg synes det er skuffende med så uproffe aktører i denne bransjen. Vedkommende burde holde seg langt borte fra arbeidslivet, sier Sørland til iBergen.no.

Sørland og Hamnes ante tidlig ugler i mosen og takket nei til forespørselen fra DeVero.

DeVero fortsatte imidlertid å markedsføre moteshowet med at Sørland skulle være der, men da dagen kom og sannheten innhentet ham svarte han med å si til gjester at hun hadde brukket foten. Dette fikk Hamnes til å se noe i nærheten av rødt.

- Det virker amatørmessig. Det blir for useriøst å fortelle at en person kommer og gå tilbake på det ved å si at vedkommende ikke kunne komme fordi flyet ikke kunne lande eller noe sånt, sier Hamnes.

DeVero hevdet også at han og Sørland var nære venner som samarbeidet tett, noe som ble blankt avvist av Hamnes. Han påpekte også at det ikke var aktuelt for Sørland eller hennes selskap å inngå noe som helst samarbeid med DeVero.

Reklame

Nå: Enormt salg på alt du trenger til løpeturen