(SIDE2:) Emilie Stordalen er blitt 20 år, og er en selvskreven gjest på den årlige kjendisfesten natt til 17.mai.

I går, onsdag, ankom hun pappas fest i cowboyhatt og rutete skjorte.

Se bilder av alle kjendisene lenger ned på siden.

Hvert år, foruten om et pauseår da Petter og Gunhild Stordalen giftet seg, arrangerer ekteparet en gigantisk 16.mai-fest. I år var intet unntak, og hundrevis av gjester var invitert til Choice-hovedkvarteret i Bygdøy i Oslo i går. Årets tema var bondelag.

Og Stordal-familien var antrukket i skikkelig bonde-stil. Petter gikk i jeans, boots, rutete skjorte og skinnvest. Gunhild hadde knallgule gummistøvler, kort olashorts og brun skinnjakke. Vertskapet ankom også sin egen fest med stil - syklende på tandemsykkel med grønnsaker i en kurv på styret.

I fjor var temaet flower power, og da fulgte ikke Emilie Stordalen dresskoden. Hun var nemlig russ, og kom i russebukse og en sort topp. I år gled imidlertid Emilie mer inn blant gjestene, og hadde fulgt kleskoden med stil, og også valgt en passende brun Chanel-veske for anledningen.

Sammen med blant andre Trude Mostue, Abid Raja, Ellen Arnstad, Trygve Hegnar, Simen Staalnacke, Bertine Zetliz, Marthe Krogh og Janne Formoe, var hun klar for fest.

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

Ser bra ut
Blant gjesten var blant andre modell og TV-personlighet Kathrine Sørland og ektemannen Andreas Holck. De ser usedvanlig godt ut sammen.

I anledning Stordalens gjeve 16. mai-fest kom den stilsikre modellen i et imponerende bitte lite tyrollerantrekk. Og ektemannen intet dårligere antrukket med knebukser, bukseseler og fjær i hatten.

De to hadde for øvrig også med seg en oppblåsbar sau som Andreas bar under armen på vei inn til vårens store låvefest og kjendisbegivenhet.

- Dette er faktisk en ekte tyrolerkjole. Familien til Andreas er tyske vet du, så dette har vi fått klørne i. Så i dag kan du bare kalle meg «Helga». Sauen heter «Hans» og Andreas lyder navnet «Heinrich» i kveld, flirer Kathrine.

Og de to festklare gjestene skulle ikke holde noe tilbake i kveld. Petter Stordalen er ikke kjent for å la gjestene sine være verken tørste eller sultne, og det er alltid overdådige mengder med lekker mat og edle dråper på hotellkongens eventer. Når det kommer til 17. mai- feiringen sier paret praktisk talt i kor og glimt i øyet at «Det ser vi an på været».

5118