(SIDE2): Høsten 2008 fikk Kathrine Sørland og kjæresten Andreas Holck sitt første barn, sønnen Leon. I et intverju med Det Nye innrømmer modellen nå at morsrollen har påvirket utseende hennes.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Tar mindre hensyn til meg selv
30-åringen forteller til magasinet at det ikke blir like mye tid til egenpleie og skjønnhetspleie nå som hun har blitt mamma.

- Det er tøft å få barn og se at livet ikke handler om meg lenger. Jeg merker at jeg tar mindre hensyn til meg selv. Jeg forfaller litt, og er litt løsere i huden her og der. Jeg har ikke tid til å ta sol, fikse neglene, eller ta ansiktsbehandlinger. Sånne ting tok jeg for gitt før, men i dag er det luksus. Nå gleder jeg meg til å gå til frisøren, sier hun til bladet.

Ifølge Sørland er hun avslappet når det gjelder utseende, men en ting klarer hun seg ikke uten.

- Jeg sliter med å forlate huset uten maskara. Jeg er meget avslappet når det kommer til utseendet, men det går litt opp og ned. Noen dager kan jeg føle meg on top of the world uten sminke. Andre dager ikke. Jeg er helt vanlig, og har gode og dårlige dager som alle andre. Du skulle sett meg om morgenen! Det er ikke alltid et vakkert syn, forteller hun.

Hettedilla
Side2 møter skjønnhetsdronningen og programelderen på en rekke kjendisarrangementer, deriblant Oslo Fashion Week, hvor Kathrine Sørland er en selvfølge å regne. Under moteuka i februar viste Kathrine frem sitt nyeste moteskrik ; genser med hette.

- Jeg har alltid brukt hetter, og kan anbefale det til andre. Denne gir en mer feminin look enn vanlige hettegensere, men har du ingen kule gensere med hette, så kan jeg tipse om skjerf. Skjerfet gjør akkurat samme nytten. Finn fram et stort skjerf, og rull det rundt hodet. Det er kjempekult, anbefalte hun.