(SIDE2): - Dette har alltid vært min store drøm, og nå er den oppfylt, sa Kathrine til Side2, da hun og forloveden Andreas Holck åpnet brudebutikken Agape i hovedstaden i 2008.

Men nå har modellen og programlederen, sammen med samarbeidspartneren Anette Wold, begjært sin egen brudesalong i Oslo konkurs.

Hjertebarn
- Det har vært veldig tøft i brudebransjen i det siste, spesielt det siste året. Det har blitt hardere konkurranse og vi har merket at folk vil gjøre kjolene mer personlige, de drar til utlandet, kjøper på nett og finner andre løsninger. Det har vært en hard kamp i det siste, og da har det blitt mer slitsomt enn det har vært gøy, sier Sørland til VG.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Ifølge Brønnøysundregistrene ble det åpnet konkurs i boet til Agape Brudesalong Oslo AS onsdag. 30-åringen har har selv stått som daglig leder og styreleder. I tillegg eier hun 50 prosent av aksjeselskapet.

- Butikken har vært et hjertebarn, jeg kan ikke legge skjul på det. Jeg elsker bryllup og brudekjoler, og er heldig som får fortsette med det. For meg har det vært kjempeutfordrende og utrolig kjekt å ha butikk, men tjener man ikke penger blir det mer slitsomt enn hyggelig etter hvert. Men jeg ser tilbake på snart seks utrolig kjekke år med fantastiske ansatte, sier hun.

Nye prosjekter
Sørland vil fortsette å være Agapes ansikt utad, og ha den rollen hun alltid har hatt. Agape-brudeklær vil fortsatt selges i andre norske byer.

Den tidligere Frøken Norge-vinneren er på grensen til det fanatiske når det kommer til interesse for bryllup, ifølge seg selv. Og det var også derfor hun startet brudesalongen i 2006.

- Jeg er nok på grensen til det fanatiske i bryllupsinteresse. Jeg elsker bryllup. Jeg skulle ønske jeg kunne giftet meg flere ganger. Kanskje om noen år, sa Sørland til Side2 i fjor.

Sørland har de siste gått fra å være modell, til å lede programmer som «3 bryllup» og «Norges styggeste rom», og hun har medvirket i «Top Model». Hun er mote- og shoppingekspert for Norwegian Outlet, og er også talskvinne og motekonsulent i den svenske kleskjeden Lindex.

Hun forteller til avisen at hun videre kommer til å jobbe med flere og spennende prosjekter.