(SIDE2:) - Jeg er veldig opptatt av fashion og syns at Lindex treffer midt i blinken med sin kvinnelige og smarte motestil, sier Kathrine Sørland i en pressemelding.

Hun sier hun er imponert over at kleskjeden er blitt en internasjonal kjede med nesten 100 butikker er til lands.

Modellen og programlederen begynner som talskvinne og motekonsulent i den svenske kleskjeden denne måneden. Sørlands stilling går også ut på at hun er frontfigur for Lindex Norge.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Mye på gang
Sørland har de siste gått fra å være modell, til også å lede programmer som «Sangstjerner» og «Norges styggeste rom», og også medvirket i «Top Model». Hun driver også brudebutikken Agape, og er mote- og shoppingekspert for Norwegian Outlet.

Men nå er det altså kleskjeden Lindex som gjelder.

- Vi er veldig glade for å få med Kathrine Sørland på laget. Kathrine er en veldig sterk personlighet med sans for mote og fashion. Hun representerer de samme verdiene som Lindex og vi er stolt over at hun vil være med og utvikle Lindex i Norge til et enda sterkere moteforetak, sier markedssjef Nina Haugen.

Og skal vi tro kjedens kommende kolleksjon blir det mye sort Sørland skal representere framover. En av høsten og vinterens heteste farger er nemlig sort. Det kommer også til å bli mye strikk i høst, i tillegg til oversizede boyfriend-plagg, og blomster- og blondemoten vil forbli.

Se og les mer her:
Slik blir høstmoten
Sort og rått fra kjedebutikk