(SIDE2): - Han var veltalende og sa han ville leie en suite på Grant Hotel og ta «artistic nudes». På mange måter framsto han ganske seriøst til å begynne med, men jeg reagerte på at han hadde en ekkel stemme, sier Kathrine Sørland til Dagbladet, og forteller at hun og manager Geir Hamnes raskt gjennomskuet mannen, som snakket dansk.

Småbarnsmammaen, modellen og programlederen ble terrorisert av den falske fotografen fra oktober i fjor og et halvt år fremover. For 30-åringen var opplevelsen spesielt ille ettersom hun ble mor for 18 måneder siden.

- Han begynte veldig høflig, men etter hvert foreslo han at jeg skulle få 7000 kroner for nakenbilder og det dobbelte hvis han fikk «røre ved seg selv», som han sa ordrett, sier Sørland.

Mandag sto hun og Trine Grung frem i NRK programmet Puls og fortalte om hvordan det var å bli forfulgt av fremmede menn. Sørland advarer nå unge jenter mot å stille opp på nakenbilder.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Sørland sier til Dagbladet at hun ikke vet hvem mannen er, og at selv om hun forsøker å ikke ta slike ting seriøst, har hun begynt å låse dørene. Etter at 30-åringen truet med å ta saken videre, ga mannen seg og han har nå sluttet å ringe.

HTML EMBED