(SIDE2): Vakre Kathrine Sørland er helt riktig høstkledd i trange jeans, en vakker strikkegenser i dus rosa med metalliske innslag, og kledelige gullsmykker i flere farger.

Og akkurat tilbehør og smykker er noe Sørland mener du burde satse på akkurat nå, spesielt med tanke på den kommende festsesongen.

Vi møter henne i Lindex sin nye flaggskipbutikk på Karl Johan, og Kathrine viste ivrig frem sine favoritter, eksklusivt for Side2 Catwalk.

Oppdaterer garderoben
- Dette er absolutt tiden for å satse på mye accessories. Og det skal gjerne være smykker og annet tilbehør som virkelig vises. Det skal ikke lenger være de enkle perleøredobbene, og tynne lenker, men det skal være mer statement. Tilbehør er en perfekt måte å oppdatere en garderobe på. Har du for eksempel en gammel kjole hengende i skapet, så skal du se at den blir god som ny med nye smykker, kanskje en veske, et skjerf, et belte eller en spenstig strømpebukse, sier Kathrine - som er Lindex` fashion advisor, til Side2.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Nå finnes det så mye rimelige, og fine smykker, at du godt kan bruke dem lag på lag, sier hun..

Vi har sett mye sterke farger i motebildet den siste tiden og fargene blir med videre til neste sesong.

- Armebånd er spesielt viktig nå. Jeg elsker disse armebåndene jeg har på meg i dag, som finnes i flere forskjellige farger. Disse kan du mikse og matche på flere forskjellige måter. Du kan for eksempel bruke to av samme farger, eller bruke forskjellige farger og skape fargeblokker. De gjør så mye ut av seg, at det holder med en enkel sort kjole til, sier hun.

Modellen, programlederen og forretningskvinnen forteller at hun også liker fjærpynt svært godt, enten i ørene, som smykke eller i håret.

- Bruk masse ringer, i forskjellige farger, fasonger og størrelser, sier Kathrine.

Sørlands favoritter når det kommer til halssmykker er den trendy chockeren, og de lange smykkene med medaljonger eller store steiner.

Se smykkefavorittene, og festantrekk, her:
Alt Kathrine har på seg er fra Lindex.
(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen.)

4755

Tilbakevendende mote
- Sorte chokere - de smykkene som går helt opp i halsen, er kult. Jeg liker også chockere som har «naturlige» farger. Det er morsomt å se at alt kommer tilbake. Jeg husker at jeg brukte disse smykkene når jeg var 12-13 år, så nå skal vi visst tilbake til 90-tallet. Men vi skal ikke se helt bort ifra smykker i gull og sølv. Det er et sikkert valg, som går til alt.

Belter er en annen fin måte å pynte opp et antrekk. Nå skal de helst være i lakk, og ha sterke farger, ifølge Kathrine.

- Det er på en måte bare fantasien som stopper deg. Alt er lov. Se for deg disse beltene med en sort, litt vid kjole. Eller så kan du kombinere beltene med en kjole i en annen knæsjfarge. Noe annet morsomt som har dukket opp igjen er de brede magebeltene, som får frem formene dine, og som gir deg en helt fantastisk midje.

Vi gir bort en designerveske! Delta i konkurransen her.

Hun mener også at du burde satse på farget fuskepels og hatter.

Stram opp kroppen
Og så tar vi ett hopp fra ytterst til innerst - det er nemlig ikke bare tilbehør som er med på å skape et perfekt antrekk. Vi må ikke glemme undertøyet!

- Jeg har personlig testet alt dette figurformende undertøyet, og jeg har bare en ting å si: de er helt fantastiske! Du går faktisk ned en størrelse med denne «body shaperen». Nå trenger du ikke lenger være redd for at magen skal bule litt ut om du har spist, eller kanskje drukket litt for mye. Disse holder magen flat hele kvelden, og man føler seg mye mer vel. I tillegg blir holdningen bedre.Men de er ikke bare fine å bruke under for eksempel tettsittende kjoler, men de er også perfekt til å bruke sammen med jeans og en tettsittende genser, sier Kathrine, og holder opp et formende undertøy fra Flexees - som er kjedens egen kolleksjon av figurformende undertøy.

Selv om dette er figurformende undertøy så har de lekkert design, og man trenger ikke være redd for å ta av seg kjolen for den som eventuelt blir igjen etter festen.

- Det å gå med formende undertøy har nå blitt så vanlig, at du trenger ikke å tenke at det er flaut eller teit. Dette er lekkert undertøy, som er et fint supplement til antrekket. Denne singletten kan for eksempel fint brukes alene, eller under en dressjakke.

Undertøysfavoritter:

4757

Lindex sin nye flaggskipbutikk, som ligger på Karl Johan i sentrum av Oslo, er på hele 1000 kvadratmenter over tre plan. Fasaden er omsorgsfullt renovert av hensyn til byggets K-markering. I entreen møtes man av en helt ny og moderne innredning i lys, nordisk stil og rødtoner. Dette er den første Lindex butikken i hele verden, som har blitt en konseptbutikk.

- Det er jo veldig spennende at vi er den første i verden så får denne butikken. Jeg synes den er så fin! Jeg er meget stolt og glad over å få jobbe med noe så stort og spennende som Lindex, sier Sørland.

Se video fra åpningen her:

HTML EMBED