Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisenes reisemote

Det er mange ulike antrekk ute og går når kjendisene er på reisefot.

(SIDE2): Kjendiser reiser mye på grunn av sine spesielle yrker, og de er titt og ofte å se på flyplasser verden over.

SE BILDER AV KJENDISENE NEDERST I ARTIKKELEN.

Fin på tur
Noen kjendiser gjør seg flid med å se perfekt ut til enhver tid, også når de skal ut og reise. Paparazzier og presse er aldri langt unna, det vet enhver stjerne med respekt for seg selv. Stjernefamilien Katie Holmes, Tom Cruise og deres lille datter Suri er alltid velkledt på tur, og Heidi Klums ektemann Seal er også fint antrukket når han er på reisefot.

Avslappet komfort
Andre kjendiser toner antrekkene litt ned når de skal ut og fly, og setter komfort fremfor mote. Gisele Bundchen ser avslappet og kul ut som vanlig, det samme gjør Drew Barrymore og stjernene fra Gossip Girl Jessica Szohr og Ed Westwick.

LES MER OM MOTE HER

Lar stilen bli hjemme
Andre igjen lar stilen ligge igjen hjemme - om de har en overhodet - og velger en behagelig og litt tacky reisegarderobe. Se bare på Pamela Anderson og glamourmodell Katie Price aka Jordan - eller en mediesky Lilla Allen som har tatt på seg en pute for anledningen.

Bak mørke glass
Det er imidlertid én ting som er gjennomgående hos reiseglade stjerner og det er solbrillene. Uansett stil eller kjendisstatus er dette tilbehøret en trofast venn gjennom blitzregnet. Store, små, runde, smale, mørke eller lyse, alle har sin favoritt. I vår er det store briller uten strass og prangende logoer som gjelder.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

1780

Kommentarer til denne saken