Gå til sidens hovedinnhold

Nå skal hun bygge muskler

Glamourmodellen viste frem sin nye kropp på Twitter.

(SIDE2:) Katie Price får hjelp av tidligere «Gladiator»-stjerne.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Vil bli sterk
33 år gamle Katie Price har sett seg lei av alle skriveriene om hennes kropp og at hun ser oppblåst ut. Nå slår glamourmodellen tilbake mot alle oppslagene. På Twitter la 33-åringen nylig ut et bilde av seg selv sammen med sin treningsveileder Mark «Rhino» Smith. Han er kjent fra TV-programmet «Gladiators» og Smith vet hva som skal til for å stramme inn kroppen.

I følge Daily Mail har Katie Price nå fått hjelp til å sette opp en streng diett og en tøff treningsplan for å komme i bedre form. Spesielt ønsker glamourmodellen å trene styrke, og dermed bygge opp kroppen og få definerte muskler.

Inspirert av kollega?
Tidligere i år var det en annen glamourmodell som fikk mye oppmerksomhet for sin nye, veltrente kropp. Jodie Marsh (32) gikk fra å være en typisk glamourmodell til å bli en fitnessdronning og bilder av hennes muskuløse kropp gikk verden over.

LES: Kjenner du henne igjen?

32-åringen gikk fra å være en størrelse 38 til en liten 34. Hun fulgte en svært så streng kostholdsplan, kuttet ut alkohol og festing og brukte mesteparten av dagen på hard trening.

Nå spekulerer britiske medier på om Jodie Marsh kan ha vært en inspirasjonskilde til Katie Price. Det er i hvert fall liten tvil om at kroppsbygging hos jenter er det heteste innen treningsverdenen for tiden.

Kommentarer til denne saken