Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg jobber med brunfargen

Glamourmodellen viser frem sine berømte former til fansen.

(SIDE2): 34-åringen nyter all solen hun kan få.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

På ferie
Den engelske glamourmodellen Katie «Jordan» Price har aldri lagt skjul på at hun liker å vise seg frem, noe også hun vet fansen setter pris på.

Sammen med to venninner nyter modellen for tiden late dager på en ukjent feriedestinasjon og via sosiale medier deler hun sine feriebilder med resten av verden. skriver The Sun.

Nylig postet den populære blondinen bilder av seg selv både på Twitter og YouGossip kun ikledd en minimalistisk bikini med følgende melding til de som skulle være i tvil: «Jobber med brunfargen» .

Katie vet å nyte sola mens hun kan for bare et par dager tidligere var hun nokså misfornøyd med værsituasjonen: «Det er så typisk at det ikke er sol når jeg endelig har fått ferie», twitret kjendisen.
Hennes venninne hadde følgende råd: «Vi lager noen sangrias for å glemme det dårlige været. Lol. Xxxxx»

Prøvde selvbruning
Katie Price har tidligere bevist at hun ikke trenger solskinn for å bli brun. Tidligere i år la 34-åringen nemlig ut et bilde av seg selv der hun hadde testet venninnes nye selvbruningskrem og det i rikelige mengder, men Jordan tok det hele med godt humør.

- Ha ha. Jeg tok på meg litt av den nye selvbruningskremen til Lauren Goodger. Jeg håper det er lett å vaske av. Det ser ut som jeg har badet i gjørme, sa hun på Twitter.

- Det ser ut som du har vært i slåsskamp med flaska, skrev venninnen humoristisk tilbake.

Kommentarer til denne saken