Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg spontanaborterte

Jordan snakker ut om tragedien som førte til brudd med Peter Andre.

(SIDE2): Kjendisparet Katie Price (AKA Jordan) og Peter Andre har vært tabloidyndlinger på de britiske øyer helt siden de møttes på realityshowet «I'm A Celebrity...Get Me Out Of Here» i 2004.

Lørdag kveld sender ITV et intervju med den nyskilte stjernen, hvor hun forteller Piers Morgan intime detaljer om hvorfor forholdet til André endte.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Jeg spontanaborterte
Og den barmfagre stjernen kan avsløre at hun opplevde alle mødres skrekk da hun spontanaborterte bare uker før kjærligheten til Peter tok slutt. En rutineundersøkelse avslørte at babyens hjerte hadde sluttet å slå etter bare ti uker.

- Legen hadde et lite håp siden HGC-nivåene i blodet mitt var høye. Og da jeg kom tilbake noen dager senere tenkte jeg «dette går bra, de kommer til å finne en puls». Men legen sa «nei, babyen er død», sier Price ifølge Daily Mail.

Spontanaborten er for øvrig Katies andre siden 2006.

Angrer på USA-tur
I intervjuet med Morgan avslører Jordan at hun føler mye av grunnen til bruddet med Andre skyldes at de jobbet for mye sammen, og angrer spesielt på turen til USA for å øke sin egen profil over dammen.

- Det er så synd. Vi var så forelsket, og vi burde aldri dratt til Amerika. Jeg pleide å si til ham at vi ikke burde jobbe sammen. Hva prater man om når man kommer hjem da? Det er ikke normalt eller sunt å være sammen hele tiden, mener Price, som legger til at hun har lært leksen sin.

- Når jeg skal inn i et nytt forhold i fremtiden skal jeg gjøre ting på en helt annen måte.

Artikkelen fortsetter under bildet

- Jeg drikker for mye
Jordan snakker også om sitt eget alkoholforbruk, som angivelig skal ha plaget eksmannen stort.

- Jeg vet jeg er et mareritt. Jeg tar av meg klærne når jeg drikker. Men folk må forstå at jeg hverken røyker eller tar narkotika selv om jeg liker å dra skikkelig på fylla.

Skremmende nok forklarer Price at bare et eneste glass er nok til å endre hennes personlighet.

- Jeg forandrer meg med en gang og vet ikke helt hvorfor. Jeg er en ekshibisjonist, innrømmer hun.

Kommentarer til denne saken