Gå til sidens hovedinnhold

Slik lanserte hun magasinet

Katie Prices nye magasin handler utelukkende om ... Katie Price.

(SIDE2:) Katie Price - best kjent som Jordan - har skapt sitt eget magasin, Katie: My Magazine.

Skrevet om seg selv
Magasinet handler utelukkende om Price selv.

- Alle har en mening om meg, uansett om det er bra eller dårlig, men dette er en sjanse for å nå ut med mine meninger. Jeg er redaktør, skribent og fotoansvarlig, så jeg har skrevet alle sakene og valgt ut alle bildene selv, sier hun ifølge Sky Living Online.

På forsiden frister hun med sakene «Jeg vil gifte meg igjen! - Den virkelige sannheten om mennene i mitt liv», «Avslørt: Skjønnhetsproduktene jeg ikke kan leve uten», «Mer lipgloss! Lengre øyevipper! Større hår! - Jeg gir en venn en Jordan Makeover» og «Med mine egne ord: Eksklusiv kikk inn i mitt og Princess' klesskap».

Lei av spørsmål
Hun mener hennes artikler er mye mer interessante enn andre saker som er skrevet om henne.

- I løpet av årene har jeg blitt intervjuet av pressen hundrevis av ganger, og vanligvis får jeg de samme, kjedelige spørsmålene - stort sett om plastisk kirurgi og menn - gjesp. Jeg gleder meg til å vise en side av meg du vanligvis ikke får sjansen til å se i magasinene, sier hun.

Spiser usunt
Under lanseringen hevdet hun at hun er overrasket over kroppsfasongen:

- Jeg har vært på ferie i en måned og spist som en gris. Jeg er overrasket over at jeg ikke har blitt til en hamburger, med tanke på all McDondals-maten jeg har spist den siste uka, sier hun, ifølge omg!

Kommentarer til denne saken