Gå til sidens hovedinnhold

Ekstrem forvandling

Ekteskapet har gjort Katie Holmes vakrere. Få alle detaljene her.

(SIDE2): Katie Holmes (29) har gått igjennom en ekstrem forvandling siden hun møtte Tom Cruise. Få alle detaljene - og se bildene her.

STORT BILDESPESIAL LENGER NED

Klippet håret
Katie ble trolig påvirket til å klippe seg kort av venninnen Victoria Beckham, men akkurat det skal vi takke henne for. Den nye sveisen gir Katie en elegant og glamorøs look. Hun er flink til å veksle mellom glatt sideskill og litt mer rufsete sveis. Denne sveisen tillater også mer sminke enn med langt hår.

Rettet opp tennene
Amerikanske medier har hevdet at Katie har rettet opp tennene, likevel er hun trolig ikke helt fornøyd med resultatet. Det er sjelden Katie viser tennene når hun smiler.

Slankere
Katie var slank i lang tid før hun traff Tom Cruise, men etter fødselen med datteren Suri, er hun nå tynnere enn noensinne. Flere store designere har lagt sin elsk på Katies flotte kropp, og en av hennes største fan er Giorgio Armani.

Smiler med lukket munn
Katie ble kjent for sitt søte smil og sjarmerende vesen i «Dawson's Creek», men dessverre er det sjelden vi ser dette nå. Katie smiler, men dog med munnen stadig lukket.

Trener mer
Hvem kan skryte av å ha gjennomført New York Marathon? Jo, Katie kan. I november i fjor løp Katie i mål, med en jublende og meget stolt ektemann på målstreken.

Mer muskler
Katie har helt tydelig fått mer muskler på kroppen etter at hun nå har ligget i hardtrening i snart to år etter fødselen.

Mer glamorøs stil
Stilen til Katie har forandret seg totalt de siste årene. Tidligere gikk hun gjerne bare rundt i jeans og joggesko, nå ser vi Katie i de lekreste kreasjoner fra noen av verdens mest ettertraktede designere. Den korte sveisen og den naturlige sminken gir hennes også en ekstra glød. Blant Katies nye favorittplagg er trenchcoaten, den skrå kjolen med kun én arm, store glamorøse solbriller og superhøye sko.

Shopper mer
Til tross for Katies forsøk på å beholde sin egen skuespillerkarriere, reiser hun gjerne verden rundt med ektemannen på jobb. Og hva tror du Katie Holmes gjør mens Tom Cruise spiller inn film? Shopper, selvfølgelig. Paparazziene oppdager ofte en shoppende Katie rundt i hele verden - men aller helst i Europa.

Se flere bilder av Katie lenger ned - og sammenlign gjerne de gamle med de nye.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping