(SIDE 2): En utslitt Katie Holmes valgte å holde seg hjemmefra Oscar-utdelingen. Årsaken skal være en ny diett, hevder den britiske avisen The Daily Mail.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Avgiftning
Ektemannen Tom Cruise skal ha oppmuntret sin unge kone til å "avgifte" kroppen, slik at sjansen for å bli gravid øker. Ideen kommer fra boken «Scientology Second Dynamic», som kommer med råd og vink til scientologer om ekteskap og familie.

Dietten består hovedsakelig av flytende føde, og Holmes skal ha vært så redusert av matmangel at hun ikke orket å gå på Oscar-fest.

Så slapp og skral som søte Katie ser ut om dagen, er det fristende å foreslå at hun burde «avgifte» seg med den langt eldre ektemannen i stedet...

LES MER HER:Nå er du for tynn, Katie!

LES OGSÅ:Hvorfor gråter Katie?

Galskap
Katie er ikke den enste skuespillerinnen det rumler i magen på. Også Reese Witherspoon inntar flytende føde, nærmere bestemt barnemat på glass. Liz Hurley spiser også som et barn, dvs. med barnebestikk og en minitallerken.

- Hollywood diettene er galskap, sier ernæringsekspert og forfatter Anna Ottosson til den svenske avisen Expressen, og legger til at hun absolutt ikke vil anbefale å prøve noen av disse diettene.