Det er lite sannsynlig at Kate Middletons tremenning, Katrina Darling (21), blir invitert til te hos den britiske kongefamilien med det første. Darling er stripper, eller burleskdanser, og tremenningens status i Storbritannia preger nå showet hennes.

Med prinsesskrone på hodet har Darling basert showet sitt på Kate Middletons familie, og stripper blant annet til nasjonalsangen «God Save the Queen».

Helt naken er Darling imidlertid ikke. Hennes aller edleste deler blir dekket av noen millimeter med tøy.

- Jeg tar av meg klærne, men jeg viser ikke noe som burde være forbeholdt noen andre, sier hun til avisen New York Post.

BILDER: Se bildene fra showet lenger ned.

Avisen skriver at Darling først nylig ble klar over familiebåndet, og inviterer gladelig medlemmer av kongehuset til showet sitt. Det er mulig svenskekongen ser sitt snitt til å benytte seg av tilbudet, men Middleton-familien ser ikke med blide øyne på Darlings kveldsjobb.

Carole Middleton, Kates mor, skal være svært opptatt av korrekt holdning og etikette, og er ifølge New York Post opprørt over det fjerne familiemedlemmet.

Kates søster, kjent som «Pippa» fikk etter det kongelige bryllypet svært mye oppmerksomhet for sin velformede rumpe. Nedenfor kan du se etter eventuelle familielikheter...

4982

HTML EMBED