Gå til sidens hovedinnhold

Her går katten på do

Slik trener du katten din til å gå på do.

(SIDE2): Ifølge nettsiden «How to Toilet-Train Your Cat» er det svært enkelt å få kjæledyret ditt til å gå på toalettet på egen hånd.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Likevel innrømmes det at det er en prosess å få katten til å gå fra å gjøre sitt i en strøkasse til å sette seg på et vannklosett. Men nøkkelen er å dele opptreningen i fem steg, ifølge nettsiden.

Ved hvert steg gjøres en liten forandring, katten får tid til å tilvenne seg, deretter gjøres en ny forandring. Og hvis katten blir forvirret, og gjør fra seg på badegulvet, er det et tegn på at du går for fort fram. Gå tilbake et steg eller to for at katten skal venne seg til forandringen før du fortsetter.

Stegene innebærer at man først flytter kassen ved siden av toalettet. Etter at katten har vent seg til at kassen er flyttet, kan du sette en eske under kassen slik at den kommer i høyde med toalettet. Etter en stund kan du plassere kassen oppå toalettsetet. Så er trikset videre å løfte lokket og feste en stekepanne av aluminium i toalettet slik at katten kan gå på do, men likevel føle seg trygg. Neste skritt er å «presentert» katten for vannet i do. Dette gjøres ved å klippe hull i aluminiumspannen. Lag hullene gradvis større. Katten forstår dermed, etter hvert når hullet blir større, hvor den skal sette potene.

Her kan du lese hele guiden.(Ekstern link)

(Se video under bildekarusellen)

2453

HTML EMBED
Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken