(SIDE2): Majoriteten av internett er enige - katter er uten tvil de aller beste kjæledyrene!

De krever minimalt med omsorg og stell, men gir kos i lange baner tilbake. Hva mer kan man egentlig ønske seg?

Vi som har en helt spesiell katt i livet vårt vet imidlertid hva det kan gjøre med deg. Selverklærte «kattekvinner» har nemlig visse rutiner de gjennomfører med katten sin, og det er slettes ikke alle som tåler dagens lys.

Her er ti ting alle kattekvinner gjør, men aldri vil innrømme at de faktisk gjør.

1. Du har et kattekamera

Det er fint å få mulgiheten til å holde et øye med pus, selv når du er på jobb. Om du er en av dem som ennå ikke har tatt steget så langt som et eget kamera dedikert til kattepusen, kan vi garantere at telefonen din er fylt opp av bilder og videoer av den pelskledde vennen din.

2. Du bruker for mye penger på kattemat

Selvfølgelig skal kattepusen din få det beste av det beste, selv om det betyr at du må leve på havregryn og nudler resten av måneden.

3. Katten får de fineste julegavene

Du forteller både venner og familie år etter år at du rett og slett ikke har penger til julegaver i år, så de får nesten nøye seg med et kort og noen karameller. De de ikke vet er at du nettopp brukte halve månedslønna på å kjøpe nye og fancy katteleker. Det er klart at pus må ha sin egen katteleke!

4. Du snakker med babystemme

Hver gang du ser katten din blir stemmen ti ganger lysere enn vanlig, og du gjentar de samme ordene om og om igjen. Det at katten ser dumt på deg i retur betyr absolutt ingenting.

5. Du prøver å kommunisere ved hjelp av kattelyder

Det er klart katten din forstår alt du sier, og dessuten har du blitt ganske flink til å etterligne et autentisk kattemjau med årene.

6. Du kaster kjæresten ut av senga

Iblant er det bare plass til to i senga, og da er det klart at du blir nødt til å prioritere kattepusen i ny og ne. Det finnes tross alt ingenting som er bedre enn å sovne til en katt som maler.

7. Du er fullt oppdatert på «My cat from hell»

Hva, har du ikke sett realityprgrammet der den profesjonelle kattetreneren kommer for å hjelpe andre katteeiere med umulige katter? Da har du virkelig gått glipp av noe! Det er eksemplarisk underholdning!

8. Du sjekker #CatsOfInstagram så snart du våkner

Og til lunsj, middag, kveldsmat og hver eneste gang du går på do. Det finnes ingen anledning som ikke kan utnyttes til å se på bilder av søte katter. Denne hashtagen er genial!

9. Du tar hundre bilder som ligner på hverandre

Hver eneste gang katten sovner i en rar stilling ser det like søtt ut, og hver eneste gang knipser du minst ti bilder av den samme stillingen. Hvem bryr seg om at minnekortet blir fullt av identiske bilder? Uten tvil verdt det!

10. Du har en klesrull i alle vesker

Du kjenner kampen mot kattehårene, og kjøper klesruller i store kvantum. Det å gå ut døra med svarte bukser krever at du alltid har en klesrull parat til å fjerne kattehår på ville veier.