Gå til sidens hovedinnhold

Blåser i særeie

Katy og Russell vil fokusere på kjærligheten når bryllupet står.

(SIDE2): Katy Perry og Russell Brand skal gifte seg denne måneden, og de to lar ikke noe komme i veien for at kjærligheten skal stå i fokus.

Brand forteller til New York Magazine at i mortsetning til andre kjendispar, skal de verken selge bildene fra bryllupet, eller sikre seg selv med ekteskapsavtaler.

- Vakker ting
- Jeg forsøker å bevare det og gjøre det til en vakker ting. Kjærlighet mellom to mennesker er det mest spektakulære og hverdagslige i verden. Jeg vil at vårt bryllup skal handle om min og hennes kjærlighet. Vi skal gifte oss foran venner og familie og holde det normalt. Vi skal ikke selge bildene, det blir ingen særeieavtale.

Bryllupet skal finne sted senere denne måneden, og åsted valgt for at paret sier ja til hverandre, er India. Det er samme sted Brand fridde til sangfuglen under parets juleferie.

Seks dager
- Det er vanskelig å holde det på et normalt nivå, for det har gått inflasjon i kjendiser som velter seg i det.

Bryllupet skal feires over seks dager i Rajasthan, og 85 gjester skal være invitert. Blant dem Katys venninne Rihanna. Bryllupsfesten skal avsluttes med en tradisjonell indisk seremoni den 23. oktober.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken