Gå til sidens hovedinnhold

Viste fram bikinikroppen

Katy har slanket seg og er nå klar for bryllup.

(SIDE2): Katy Perry har alltid sett fantastisk ut, men det siste året har hun trent ekstra hardt i forbindelse med sitt eget bryllup.

Nyter livet, men uten Russell
Artisten tilbringer nå late dager på Bahamas med en stor vennegjeng og 25-åringen kunne stolt vise fram sin veltrente kropp.

Hun tuslet rundt iført en søt bikini på Atlantis Paradise Island i Nassau, til glede for fotografene.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Ifølge Daily Mail nyter hun et par fridager etter å ha opptrådt i hotellets store ballsal på en utsolgt konsert.

Hun har selskap av både broren David og hele sitt faste entourage, men forloveden Russell Brand er ikke å se. Han er i ferd med å spille inn «Arthur» i New York.

Streng diett
Ifølge den britiske avisen har paret planer om å gifte seg i Goa i oktober, og Perry skal ha gått på en streng diett i forkant av bryllupet.

I tillegg til harde treningsøkter går hun visstnok på «5 Factor»-dietten som går ut på å spise fem måltider, bestående av fem ingredienser og med fem minutters tilberedningstid, om dagen.

Ifølge ryktene skal nemlig brudekjolen ha bar mage. Perry har tidligere fortalt at selveste John Galliano kan være aktuell til å designe kjolen.

- Vi har snakket med ham fordi det var på hans moteshow vi på en måte sto fram som et par. Så hvis vi brukte ham ville det skapt en fin ramme, har hun tidligere uttalt.

Paret holder resten av detaljene rundt bryllupet hemmelig, men avslører at seremonien kommer til å være tradisjonell.

- Vi vil ikke at det skal være en fyllefest folk glemmer dagen etter. Vi vil at det skal handle om kjærlighet, sier Katy.

3520

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken