Gå til sidens hovedinnhold

Drukket ut i Vegas

Rihanna holdt Katy Perrys utdrikningslag.

(SIDE2:) Det er kanskje ikke alltid så rolig rundt Katy Perry og forloveden Russell Brand, men det gikk stille og hyggelig for seg da Rihanna arrangerte utdrikningslag for Katy i Las Vegas i helgen.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Tidligere uttalelser fra Perry om at hun ønsket at «Rihanna skulle strippe i utdrikningslaget» ble visstnok ikke realitet.

Ingen skandaler
Rihanna hadde samlet 25 av Katy Perrys venner rundt svømmebassenget i på hotellet Hard Rock Hotel i spillebyen. Der drakk de champagne, solte seg og pratet, skriver Musicrooms.

Katy Perry selv twitret selv at hun «var forberedt på en levertransplantasjon», noe de fleste trodde mente en heller vill og fuktig fest. Om den så ble, ble det holdt innenfor Las Vegas-hotellets fire dører. Etter å ha tilbrakt tid rundt svømmebassenget, dro selskapet så videre til MGM Grand Hotel for å overvære en forestilling av Cirque de Soleil.

Til slutt endte de på strippeklubb, men ingen viltre bilder har kommet ut derfra heller.

Arrestert
Det ble kanskje mer enn nok oppstyr for Katy Perry da Russell Brand ble arrestert kort tid etter at de ankom Los Angeles. Brand kom i klammeri med en fotograf, angivelig fordi han mente at denne forsøkte å ta bilder oppunder skjørtet på Perry.

Paparazzifotografen valgte å melde Brand, som senere ble tatt med til politistasjonen.

- Jeg føler meg som en bedre kriminell nå, sa Brand på Twitter da han ble løslatt mot kausjon på 20.000 dollar.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken