Gå til sidens hovedinnhold

Forbilde: Brad og Angelina

Katy og Russels regler for «Hvordan få et ekteskap til å fungere».

(SIDE2): Det nygifte kjendisparet Katy Perry og Russell Brand er omgitt av andre kjendispar som kaster inn ekteskapshåndkleet i løpet av måneder eller få år.

Det har de satt seg fore å unngå skal skje med dem selv, og har derfor innført noen ekteskapelige regler, ifølge en kilde magasinet Grazia har snakket med.

I samme seng
Blant annet har de kjøpt en 20-millionerskåk i New York, som skal hindre at paret er mer enn sju dager fra hverandre om gangen. Russell er ofte i London, Katy jobber mye i Los Angeles - og NY er midt imellom for at de kan møtes med jevne mellomrom.

- Russell er klar over at mange kjente par går fra hverandre på grunn av jobbmengden, og han har Brad Pitt og Angelina Jolie som eksempel på hvordan man kan få det til å fungere.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Babyklar
En annen regel skal være at paret skal forsøke å få barn i løpet av det neste året. Ifølge kilden skal Russell være mer klar for barn enn sin yngre kone, men gravid innen ett år er altså kompromisset.

Katy skal også ha sagt at hun vil servere Russell frokost på senga hver søndag, og alkohol og tvilsomme magasiner er forbud i parets hjem.

Russell og Katy giftet seg i India sist måned. De har datet siden september i fjor, og paret forlovet seg i januar i år.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken