Gå til sidens hovedinnhold

Viser fram forlovelsesringen

Nå svirrer ryktene om at hun er gravid.

(SIDE2): Kate Perry og Russell Brand overrasket alle da de forlovet seg nylig.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

På kjærlighetsferier
Paret har vært sammen i drøyt fire måneder, og det var på en romantisk ferie i India de skal ha bestemt seg for å gifte seg. Siden dro de til Thailand for å feire, og dro til Brands hjem i London over helgen.

India-turen var visstnok en julegave fra Russell, og paret har oppdatert sine fans med jevnlige Twitter-meldinger gjennom ferien.

Tidligere i dag ble det forelskede omringet da de forlot komikerens hjem for å fly videre til nok en kjærlighetsferie, skriver Daily Mail.

Russell bekreftet visstnok forlovelsesryktene ved å sende en tekstmelding til The Sun med budskapet: «Det er sant. Mye kjærlighet».

Nå viser også Katy stolt fram forlovelsesringen ved å holde hånden over magen.

Enkelte hevder derimot at hun gjør dette for å skjule noe annet. Ryktene svirrer nemlig om at hun er gravid, og at hun hinter om det på Twitter.

Kryptisk twitring
Første nyttårsdag skal hun nemlig ha skrevet: «Let me tell you 2010 is BUMPIN!», og noen tolker dette som om hun planlegger å få en kul på magen i løpet av året.

Uansett omstendighetene virker paret lykkelig forelskede.

– Jeg trodde jeg var løs, men det viser seg at jeg bare var grundig – for å finne den rette. Jeg har aldri hatt det bedre, sa Brand i et intervju nylig.

2734

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken