Gå til sidens hovedinnhold

Hva skjedde?

Er det forloveden som velger ut antrekkene hennes?

(SIDE2): Den amerikanske sangfuglen Katy Perry, elsker å sjokkere med sine antrekk. Men i det siste har stilen hennes, både på og utenfor den røde løperen, blitt mer og mer harry.

Se flere bilder av Perry i bildekarusellen nederst i saken!

Trange kjoler
Spesielt ser det ut som hun har fått en forkjærlighet for trange minikjoler i PVC-materiale, og dette er en stil som ikke kler henne spesielt godt.

Den fargerike artisten har uten tvil perfekt kropp for å gå i trange kjoler, men det er ikke det vi reagerer på.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Identiske tatoveringer
For Perry har alltid likt korte kjoler, og har også sett bra ut i disse. Men siden hun møtte forloveden Russell Brand, har kjolene blitt av trangere og mer kinky art.

Det er usikkert om det er Brand som har inspirert sin vakre kjæreste til å gå for mer vågale kjoler, men de to har i alle fall skaffet seg identiske tatoveringer - som de begge ivrig viser fram til fansen.

Brand avslørte sin tatovering på forsiden av denne månedens utgave av «Rollings Stones Magazine», mens Perry sørget for at hennes identiske tatovering kom til syne da hun sto på scenen under en Volkswagen-event i New York, tirsdag.

Ifølge den britiske avisen Daily Mail står det Anuugacchati Pravaha på begge tatoveringene. Dette skal bety «Følg Strømmen» på norsk.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Fra feminin til kinky
Uansett hvem som bestemmer hva Perry kler seg i om dagen, er det langt fra et velkledt ytre hun viser. Den feminine stilen hun tidligere hadde kledte sangerinnen atskillig bedre.

Side2 har tidligere skrevet om Brands stil, som i likhet med forloveden har en look som er på grensen til både harry, og usmakelig. Han greier derimot noe Perry ikke klarer, å se kul ut i de shabby plaggene som det for øvrig ofte ser ut som han har kastet på seg.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Mye vil ha mer
Det er ikke bare antrekkene til Perry som har endret seg de siste årene. Også stylingen generelt har blitt det blitt mer av, og heller ikke her er Side2 spesielt begeistret.

Vi fant tidligere denne måneden frem til gamle bilder av sangerinnen og sammenlignet de med Perry à la 2010, og forvandlingen er mildt sagt enorm.

Se selv:Fra grå til fargesprakende

Ny video
Perrys nye video «California Gurls» vekker også stop oppmerksomhet, og det er igjen sangerinnens antrekk som skaper stor furore.

I videoen har hun blant annet på seg en noe spesiell BH.

Les hele saken her:Sertifisert babe

SE BÅDE GAMLE OG NYE BILDER AV KATY PERRY HER:

3398(Alle foto: Getty Images/Allover Press)

Reklame

Opptil 50 prosent på turbukser hos Anton Sport

Kommentarer til denne saken