Gå til sidens hovedinnhold

Pappa ikke invitert

Ikke alle velkomne i Katy og Russells bryllup.

(SIDE2): I oktober gifter skjønnheten Katy Perry (25) seg med den britiske urokråka Russell Brand (34). Forberedelsene er allerede i gang og det er ventet at bryllupet skal finne sted samme sted som Russell ba om Katys hånd - i India. Men på gjestelista mangler brudgommens far.

Årsaken er at Russells foreldre siden skilsmissen ikke har vært perlevenner, til tross for at det er mange år siden de to gikk fra hverandre.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Pappa Ron Brand (66) forlot mamma Barbara på en lite vakker måte da Russell var barn, og sårene er ennå ikke leget.

- bruddet skjedde for lenge siden, men det er fremdeles et vanskelig forhold. Russell er svært nær sin mor, og han hater å se henne opprørt. Ron har tatt på seg all skyld, og han respekterer Russells ønske og vil ikke påføre han mer sorg. Han er glad for at sønnen har funnet kvinnen han ønsker å dele livet med. Selvsagt ønsker han å se sønnen bli gift, men han respekterer avgjørelsen, sier en venn til ikke alltid like pålitelige News of the World.

Ron bekrefter dog at han ikke skal i bryllupet.

- Nesten ingen er invitert, det kommer til å være et lite bryllup, sier Ron.

Katy og Russell ble forlovet i desember, etter fem måneder som kjærester, og siden har ryktene svirret. Både om graviditet og hvorvidt kvinneeteren Russell vil klare å holde seg i skinnet - eller buksa. Han har selv uttrykt at det er vanskelig å være ute på turné uten å ha kjæresten med seg.

Les: Nå er de forlovet!

- Man er borte fra kjæresten og man kan ikke ha sex med andre, har komikeren fortalt - noe humoristisk - i forbindelse med turneen han for tiden er ute på.

Selv om selve vielsen er sagt å skulle være intim, lover Katy at det blir en heidundrende fest etterpå. Hun røper også at hun kan tenke seg hjelp fra John Galliano når bryllupskjolen skal lages.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken