Gå til sidens hovedinnhold

Toppløs julehilsen fra Katy Perry

Katy Perry stiller kun iført nisselue og julelys når hun ønsker «god jul».

(SIDE2): Sangerinnen la ut bildet på sin Twitter-profil, som en tidlig julepresang til både fansen og kjæresten Russell Brand.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Møttes via Twitter
Kun iført nisselue og juletrelys er det åpenbart at Katy allerede er i julestemning. Bildet virket også effektivt på kjæresten, som er på vei til Los Angeles for å besøke sin kjære. Det skriver Daily Mail.

Det er ikke første gang Katy bruker Twitter for å nå ut. Paret begynte visstnok å flørte da han sendte henne et dikt via mikrobloggen, og hun svarte med å sende et annet toppløsbilde med «poem» skrevet over brystene.

Nå har de har vært sammen et par måneder, og det ryktes at de skal feire jul sammen. Russell fikk nemlig besøke Katys kristne foreldre sist han var på besøk.

– Da jeg først hørte at kjæresten min hadde predikantforeldre tenkte jeg at dette var grunnlaget for en stor katastrofe, men det har gått veldig bra så langt, fortalte den 34 år gamle komikeren på et radioshow nylig.

Forelsket
Han imponerte «svigers» med å sitere Nelson Mandela.

– Og de elsket jo min engelske høflighet, forteller han.

Den notoriske ungkaren har altså roet seg ned. På spørsmål om årets høydepunkt svarte han umiddelbart «å møte Katy».

– Det har vært et veldig bra år. Når jeg ser tilbake på det tror jeg det er et av mine favorittår, fortalte han.

– Hun er fantastisk, og hun får meg til å le. Hun er et godt menneske å tilbringe tid med, og det har forandret meg som person.

Nå får de mest sannsynlig mer kjærestetid sammen, da Russell skal spille inn den nye versjonen av Dudley Moore-filmen «Arthur» i månedene framover.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken