Gå til sidens hovedinnhold

Ikke lenger velkommen

Skilsmissen mellom Katy og Russell kan bli både kostbar og skitten.

(SIDE2): Bruddet mellom Katy Perry (27) og Russell Brand (36) kom muligens ikke som en stor overraskelse, men det betyr ikke at bruddet ikke får konsekvenser for parets fremtidige jobbrelaterte oppdrag.

U-invitert
People's Choice Awards (PCA) har nemlig satt foten ned, og nektet Brand å komme. Årsaken er den at kona Katy etter all sannsynlighet mottar en eller flere priser, og arrangørene av utdelingen ønsker ingen oppmerksomhet utover eget show.

- Dette er Katys store kveld, et forspill til Grammy-utdelingen, og Russell har nå på usedvanlig vis blitt fjernet fra listen over dem som skal være til stede, sier en kilde til avisen Mirror, ifølge dailymail.co.uk.

- For å unngå at det skal bli ukomfortabelt eller en konfrontasjon mellom de to, er Russel ikke lenger invitert.

Perry er nominert til sju priser, blant annet Årets kvinnelige artist.

Ville ha familie
PCA går av stabelen neste uke, og det vil være Katys første offentlige opptreden siden bruddet ble annonsert i romjulen. Brand sendte skilsmissepapirer til sin kone 30. desember, angivelig uten å ha informert henne om at de var på vei.

Det ble både før og etter bruddets faktum spekulert i hva årsaken til hvorfor forholdet mellom de to skrantet. Enkelte hevder det var Katy som ikke ville bli en typisk Hollywood husmor, mens Russell ønsket å starte familie.

- Russell satte en stopper for sitt partylivsstil for lenge siden, ettersom det nesten tok livet av han. Han ønsket bare å være hjemme, gjøre yoga, holde demonene sine på avstand og starte familie med Katy.

- Ikke morsom
Brand skal heller ikke ha stilt opp for Perry den siste tiden. Ifølge hennes venner, skal han blant annet ha nektet å være med på en sketsj i det populære showet Saturday Night Live, der Katy deltok. Dermed gjorde hun sin parodi på Pippa Middleton, Christina Aguilera og andre uten ektemannen.

Etterpå skal han ha fortalt hva han syntes.

- Han sa hun ikke var noe morsom, skriver usmagazine.com.

Ingen særavtale
Hun har de siste to årene brukt mye av tiden på turné, og tjent lass av penger. Skilsmissen kan slik sett bli «lønnsom» for Brand, ettersom de ikke signerte noen særavtale. Han kan sitte igjen med 200 millioner kroner.

Paret feiret jul på hvert sitt kontinent, og begge ble avbildet i høytiden uten giftering på seg. Katy befant seg på Hawaii, men etter sigende hadde de to leid huset sammen. Han befant seg i hjemme i England og Cornwall.

Enkelte andre hevder også at det var Perry som fikk Brand til å ta ut skilsmisse, slik at hun slapp å gjøre det selv - på grunn av sine religiøse foreldre, som er mot ekteskapsbrudd, skriver nme.com.

Brand har i en uttalelse sagt at han fremdeles forguder Perry, til tross for bruddet, og at de to fortsatt vil være venner. Katy på sin side har ennå ikke sagt noe om den forestående skilsmissen. Flyttebiler har allerede vært hjemme hos paret, men hvem som flytter ut er ennå uvisst. Huset kjøpte de i juni.

De to giftet seg i et storslagent bryllup i India i oktober 2010.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken