Gå til sidens hovedinnhold

- Skilsmissen en gave fra Gud

Katy Perrys religiøse foreldre holdt preken om datterens skilsmisse.

(SIDE2): Snart nyskilte Katy Perry har svært religiøse foreldre, som begge er predikanter. 27 år gamle Katy skal derfor angivelig ha fått kommende eksmann Russell Brand (36) til å være den som søkte om skilsmisse - for å slippe å såre mor og far.

Men selv virker de ikke så nedfor over at datterens ekteskap gikk over styr, mindre enn 15 måneder etter de ga hverandre sitt «Ja».

Trendy for Gud
Under en gudstjeneste i Ohio torsdag hold mor og far, med navn Keith og Mary Hudson (begge 63), en 90 minutter lang preken foran de 300 fremmøtte, skriver thesun.co.uk. De brukte tiden til blant annet å snakke om nettopp datterens skilsmisse - og hvordan hennes popularitet var ment å sørge for å få folk til kirka.

- Jeg er sikker på at Katy er populær på internett akkurat nå, bare for å få dere til å gå i kirka i kveld, sa Mary, og fortsatte.

- Jeg mener, verden over, hvem vet hvilke måter Gud får folk til å komme på? Det viktigste er at dere er her og Gud ønsker å tenne en flamme i dere i 2012.

Forskjellige liv
Hva som er årsaken til skilsmissen er ennå ikke kjent, men enkelte hevder det var fordi Katy ville fortsette sin suksesskarrieren ufortrødent, mens Russell ønsket å slå seg til ro og stifte familie.

Russell på sin side skal ha gjort narr av Katys foreldres religiøse overbevisning i deres nærvær, og hun skal ha tvilt på om han var mannen hun ville ha barn med, hevder kilder nær paret.

Den britiske komikere og skuespilleren var tidligere kjent for sitt ville lliv, bestående av sprit, narkotika og villige jenter. Også pappa Keith har misbrukt narkotika, og ble omvendt kristen i en alder av 24 år.

Det ga Katy en oppvekst med et kristens livssyn, og hun hørte kun på gospelmusikk og fikk ikke lov å se på TV. Det er et godt steg unna hvordan hun lever livet nå, på og utenfor scenen.

- Ikke døm dem
Pappa Keith ble beveget til tårer i løpet av talen, og ba blant annet de fremmøtte om ikke å dømme sine barn, selv om de lever på annet vis enn de selv ville valgt.

- Jeg elsker datteren min og jeg vil alltid elske henne. Slutt å være dømmende og kritiske. Ikke steng døra for de dere er glad i, spesielt ikke barna deres. Selv om de ikke liker det du gjør eller du det de gjør, så håper de fremdeles at du er med dem. De stoler på dere.

Katy og Russell giftet seg i India i oktober 2102. Perry har tjent gode penger på sangkarrieren, og har de siste to årene brukt mye av tiden på å turnere. De to skrev aldri under på en særavtale da de inngikk ekteskap, og Brand skal etter sigende dermed ha krav på halve formuen til Perry - noe som tilsvarer rundt 220 millioner kroner.

Samtidig har en ny Katy Perry låt lekket på nett. Den handler, ironisk nok, om hva pappa gjør med menn som knuser hjertet til undertegnede sanger. Låta, Bullet, var egentlig skrevet for Jessie james (23), men det er Katy som synger på demoen:

Sjekk låta Bullet her!

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken