Gå til sidens hovedinnhold

Vill flørting i snøen

Russell Brand og Katy Perry tydelig forelsket.

(SIDE2): Brand og Perry koste seg i snøen i London på lille julaften. Da noen barn tilbød dem å låne akebrettet deres kunne ikke paret motstå fristelsen med litt lek.

De to lo og koste seg med andre store og små i parken Hampstead Heath, skriver The Sun.

Ingen tvil om kjærligheten
Det er lenge blitt spekulert i om den amerikanske «I Kissed a Girl»-artisten og den engelsk standupkomiker, skribent og programlederen har funnet tonen.

Ryktene begynte å svirre da Perry forlot leiligheten til Brand tidlig en morgen i oktober. De to møttes under innspillingen av filmen «Get him to the Greek», der paret blant annet spilte inn en kyssescene sammen.

Ikke julen sammen
Selv om det nyforelska paret kom i julestemning i snøen for to dager siden, feirer de resten av julen fra hverandre. Brand skal være i England i julen sammen med sin mor, og Perry har reist til USA for å feire med sin familie.

Men ifølge Contactmusic reiser Brand til statene for å se sin kjære om kort tid.

- Jeg er enebarn så jeg er nødt til å se til min mor, men så skal jeg reise til min kjæreste og hennes dypt religiøse familie, sier Brand til nettsiden.

Det er nemlig for mange kjent at Perry kommer fra en religiøs familie. Noen av Perrs låter, spesielt «Ur So Gay» og «I Kissed a Girl», ble det spetakkel rundt da de ble gitt ut. Sangene har fått reaksjoner fra religiøse, og også hennes familie mislikte datterens musikk. Til avisen Daily Mail skal moren ha sagt at hun synes låtene var fulle av skam, men i ettertid ble det hevdet at hun ble feilsitert.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken