Gå til sidens hovedinnhold

Therese og Kristian knipset «hemmelig» MC

Fikk bilder av splitter ny modell lenge før tiden.

Drømmer du om å gjøre et «scoop» og få se noe som ikke er meningen at noen skal se på lang tid?

For ikke mange år siden var Norge helt feil sted å ha slike drømmer. Men i dag kan det skje nærsagt hvem som helst.

Les også: Snart kan du kjøpe motorsykkelen fra Tron-filmen

Populære kulisser

Nå er nemlig nordiske vinterforhold og nordisk natur blitt populært både å teste prototyper i, og til å fotografere de ferdige modellene i for PR-formål. Og da kan man oppleve det som Therese og Kristian gjorde forleden dag:

– Vi var på bilferie med vår nye bil fra Trondheim og skulle til Molde langs Atlanterhavsveien. Snakket underveis om at strekningen lengre fremme var mye brukt til å ta bilder til artikler og promotering av nye biler, forteller Kristian, som betegner seg som mer enn gjennomsnittlig interessert i biler og motorsykler.

Ramlet midt oppi det

– Idet vi kjører over Storseisundbrua ser vi en kar som ligger under autovernet med et kamera, og mange folk på parkeringsplassen. Nysgjerrige som vi er stoppet vi og parkerte, for å se hva som foregikk. En Kawasaki motorsykkel kjørte frem og tilbake, så vi skjønte raskt at det var den som var i fokus, forteller han.

De fikk beskjed av en vakt om at de ikke kunne kjøre videre før de fikk klarsignal, da det skulle kjøres friskt med en motorsykkel på strekningen de nærmeste minuttene. Dermed fant de frem speilreflekskameraet, og ga seg opp på en haug ved siden av veien der det også sto andre skuelystne.

Les også: Denne motorsykkelen går på ren dritt

Høflig vakt ba om fotostopp

– Motorsyklisten ga tegn til en vakt, som kom opp til oss. Den hyggelige vakten sa at vi ikke måtte ta bilder av motorsykkelen, da dette var neste års modell – og at den derfor var «hemmelig». Han kunne ikke be oss slette de vi hadde tatt, men ønsket at vi ikke tok flere, forteller Kristian, som synes det var merkelig at de tok slike hemmelige bilder på en offentlig vei mens den var åpen for trafikk.

Uansett var det flere på stedet som hadde kamera med seg, så så fort motorsykkelen stoppet ble det lagt et teppe over den.

– Vi fikk nå noen bilder, så vi var glade og fornøyde. Uansett var det gøy å ha fått se en slik photoshoot akkurat da vi kom forbi der, avslutter han.

Les også: Amerikansk Audi-test ble den reneste Norge-reklamen

Artikkelen er først publisert på broom.no. Les også:

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken