(SIDE2): Det ble ganske nylig kjent at Keira Knightley (29) og ektemannen James Righton venter sitt første barn. Righton er medlem av bandet The Klaxons.

Og sjelden har vi sett Keira se bedre ut enn da hun gikk nedover den røde løperen på nattens Golden Globe-utdeling.

Keira Knightley og mannen har ikke latt graviditeten hindre henne i å delta i festivitasen rundt årets prisutdelinger. Nylig var hun også på BAFTA-prisenes teselskap i forkant av BAFTA-utdelingen.

Glad i nytt om film, underholdning, mote og kjendis. Lik gjerne Side2 på Facebook og få flere oppdateringer

HTML EMBED

Knightley tok samarbeidet med Chanel helt ut under Golden Globe. Side2s moteredaktør synes ikke kjolen var blant de beste. Til det ble det for mye blonder og volanger.

Men gløden til Knightley var det ingenting å si på.

Hun var forøvrig ikke den eneste i «The Imitation Game»-teamet som var gravid. Også Benedict Cumberbatch og hans forlovede, teaterregissøren Sophie Hunter annonserte nylig at de venter sitt første barn.

(Se video av Keira Knightley under bildet)

Skuespilleren er nominert til beste skuespiller og beste birolle for innsatsen som kodeknekker i Morten Tyldums «The Imitation Game».

Det ble imidlertid ingen priser på «The Imitation Game», noe som brukere i sosiale medier mente var en skam.

SE MER:Stjernens egne Golden Globe-bilder

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=XdxDpBKHUb3F0t8_X7uNFoxWSzAUdj5ZPb7K2m295-BHgoF-A4x-qMYqegdJllCYli_oCIHGjMqiFhmgbjCdlmJquB00k0ONh6TPZJbe_-PfNCOJBk7TqqmzLX3wDcXPbn_ps-n5hmk&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);