(SIDE2): Det pleier å være lillesøster Kylie som forsøker ut nye farger i håret og tidligere har vi sett 18-åringen med både grønt, lilla og blondt hår.

Røffere Kendall

Nå er det derimot storesøster Kendall Jenner (19) som har fått frisket opp hårsveisen, i alle fall de timene hun var på en modelljobb for motemagasinet Vouge.

I novemberutgaven til Vogue er 19-åringen nemlig med på en fotoshoot i forbindelse med Vogue Fashion Fund finalists, skriver Eonline.

Kendall har på seg en gullfarge metallisk topp, lyse bukser og massive platåsko, og dette et er utvilsomt en mer rocka versjon av TV-kjendisen enn vi har sett tidligere!

Travel modell

Med på shooten var også Gigi Hadid og Nick Jonas. Gigi Hadid og Kendall Jenner har det siste året klatret helt til topps i modellverden og de to er også aktuelle i kampanjen og designsamarbeidet mellom luksusmotehuset Balmain og Hennes & Mauritz.

Men Kendall Jenner beholdt nok ikke rosafargen særlig lenge, for tirsdag var hun på catwalken for Balmain og HM med en dyp sjokoladefarge på håret - slik som vi er vant til se henne.