Gå til sidens hovedinnhold

Her gifter en Playboy-bunny seg

Kendra Wilkinson (23) fikk sin kjære på Playboy Mansion.

(SIDE2): Hun er mest kjent som den superblonde, litt smådumme og veldig sporty ekskjæresten til Hugh Hefner (83). Deres forhold ble vel dokumentert i realityserien «Playboyjentene» der også Holly Madison (29) og Bridget Marquardt (35) var med. I USA har Kendra fått sin egen realityserie – «Kendra», som har blitt svært populær.

Men i helgen var det duket for et storslått bryllup på det kjente Playboy Mansion, som tidligere var Kendras hjem. Hugh Hefner lot sin ekskjæreste få gifte seg i den vakre hagen med sin kjæreste og NFL-spiller Hank Baskett (26). Med 57 års aldersforskjell til Hugh er det kanskje ikke så rart at Kendra ønsket seg en mann hun kan bli gammel med...

Se bilder fra bryllupet nederst i saken!

Helhvitt
Det var et helhvitt bryllup – alle, inkludert brudgommen og selvsagt bruden, var kledt i hvitt. Kendra lignet en prinsesse i sin stroppeløse, store kjole med et flere meter langt slør og med smykker til en verdi av langt over 700.000 kroner, skriver People.

Hvite roseblader lå strødd over det hele og ned den hvite midtgangen som var plassert i nærheten av en stor fotene i hagen der noen av verdens villeste og mest ettertraktede fester har blitt holdt i årevis.

Hundrevis av gjester var invitert til bryllupet, inkludert Hugh selv og Playboy-lekekameratene Bridget og Holly som brudepiker kledt i like lavenderfargede kjoler.

– Hun strålte, sier en av gjestene til det amerikanske ukebladet.

Fryktet å falle
Kendra selv fortalte bladet tidligere i uken om sine nerver før den store dagen. Hennes største frykt? Å snuble ned midtgangen. Men Kendra holdt seg på beina og ble godt gift med Hank.

Kendra og Hank venter også barn – med termin 1. juledag.

2134

Kommentarer til denne saken