(SIDE2): Skuespiller Kerry Washington sparer ikke på kruttet under promoteringen av hennes siste film «Django Unchained».

Filmen, som er regissert av Quentin Tarantino, har også stjerner som Jamie Foxx og Leonardo DiCaprio på rollelisten, men det er Kerrys stilige antrekk som så langt har vært midtpunktet.

Den vakre skuespilleren har latt vinter være vinter, og satset på plagg fra designerner vårkolleksjoner.

Så langt har hun valgt antrekk fra blant annet Louis Vuitton, J. Mendel og Peter Pilotti - og vi har nok flere godbiter i vente.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Kjolen som startet antrekkskavalkaden var en mønsterfest av en kjole fra Peter Pilotto. Kjolen hadde både utskjæringer, rysjer, asymmetri og fargekontraster, og kunne like så godt ha slått feil. Men Kerry kler kjolen godt, spesielt fordi hun holdt hår, sminke og videre styling enkelt.

Forrige fredag hadde filmen premiere i Ialia, og Washington gikk for hvtt for anledningen. Kjolen kan kanskje se noe mer konservativ ut, men valg av tilbehør gjorde det hele mer spennende.

Den hvite kjolen er fra Prada, og hun stylet den hvite kjolen med en grønn clutch fra samme veske og beige sko med spiss tupp.

Så var det duket for premieren i Paris, og stjernen valgte en stroppeløs kjole med herteformet utrigning og plissert skjørt.

Washington matchet kjolens pasteller med en frisk rosa leppefarge, og valgte for geometriske øreringer som tilbehør.

I Berlin så Kerry Washington ut som om hun kom direkte fra Louis Vuittons vår 2013 visning.

Den snuppete stylingen passet perfekt til midikjolen, og spesielt spennende var valget av hårbøyle og den klassiske, lille håndholdte vesken - i isteden for en vanlig clutch.

Den siste kjolen i rekken, så langt, er nok en sommerslig kreasjon. Denne gangen i form av en fargerik, fotsid kjole fra J. Mendell.

Stilen var komplett med sjokkrosa lepper, en sort clutch og gullsmykker.

Etter dette antrekket melder Red Carpet Fashion Awards at de offisielt er forelsket.