Gå til sidens hovedinnhold

De har vært gift i 23 år

Hollywood-par i kanonform.

(SIDE2): Kevin Bacon (53) og kona Kyra Sedgwick (46) har vært gift i snart et kvart århundre - noe mange regner som en usannsynlighet i seg selv i Hollywood.

Jul på Hawaii
I julen tok paret med seg datteren Sosie (19) og sønnen Travis (22) på ferie til Hawaii der de nøt late dager med strandliv og sol sammen med venner. Der viste Hollywood-paret at de liker å holde seg i god form. De ferskeste bildene tyder på at daglig trening er en del av rutinene for filmstjernene.

Både Kevin og Kyra har lange karrierer bak seg i Hollywood. Kyra er mest kjent for rollen i dramaserien «The Closer» hvor hun har hovedrollen som Brenda Leigh Johnson - sjef for kriminalseksjonen. Hun har vunnet en rekker priser for rollen, og har i likhet med ektemannen mottatt vunnet både Golden Globe for beste skuespiller i en TV-serie. Til sommeren er det slutt for suksesserien som dermed ender med sju sesonger.

Kyra debuterte på TV som 16-åring, den gang i dramaserien «Another World». I årene som fulgte har hun spilt i en lang rekker filmer og TV-serier, og det var også på film at Kyra og Kevin møttes. Paret spilte i TV-versjonen av teaterstykket «Lemon Sky», de falt pladask for hverandre og giftet seg kort tid etterpå.

Til høsten feirer de to 24 års ekteskap sammen.

I foreldrenes fotspor
Både sønnen og datteren til stjerneparet har fulgt i det som må anses å være svært artistiske fotspor. Sønnen Travis spiller i pønkrockbandet «Idiot Box»,. men han har også spilt i filmen «Loverboy» sammen med foreldrene og lillesøsteren.

Sosie har også vært med i femte sesong av «The Closer» der hun spiller niesen til morens rollekarakter. Begge barna har i tillegg til berømte foreldre også en berømtheter i øvrig familie. Onkelen Michael Bacon er artist, mens onkelen på moren side, Robert Sedgwick, er skuespiller.

Reklame

Slik sparer du enkelt 600 kroner på mobil-abonnementet

Kommentarer til denne saken