Gå til sidens hovedinnhold

Nå vil K-Fed ta barna

Kevin Federlines advokat møter i retten og ber om at Britney Spears ikke får se barna mer.

(SIDE2): Både nettstedet TMZ og X17 melder at så fort retten åpner fredag morgen amerikansk tid vil Kevin Federlines advokat Mark Vincent Kaplan stå og hamre på dørene.

Kaplan skal ha fått avtale 08.30 amerikansk tid og vil be om at Britney mister all besøksrett med barna etter dramaet som utspant seg i boligen hennes torsdag kveld. En rettsansatt skal ha bekreftet ovenfor X17 at Kaplan har en avtale.

Britney Spears og Kevin Federline har barna Sean Preston (2) og Jayden James (1) sammen.

Bakgrunn:Her fraktes Britney til sykehus

Ifølge US magasine ble det bestemt at Britney skulle gi barna Sean Preston og Jayden James til sin eksmann Kevin Federline klokken 19 torsdag kveld. Federline har midlertidig foreldrerett og Spears begrenset besøksrett. Hun får ikke se sine sønner når hun vil, fordi hun har trosset rettsordre.

TMZ skriver at det etter hva de forstår bare er formaliteter, og at retten nesten garantert vil se advokatens poeng og ta bort Spears' begrensede besøksrett, i alle fall midlertidig.

Det er advokat Tara Scott fra firmaet Trope and Trope som skal representere Britney, noe som kanskje er en smule ubekvemt ettersom de torsdag leverte brev med ønske om å trekke seg som Britneys advokater.

Les mer her:Britneys advokater slutter

(artikkelen fortsetter under)

Britney er nå innlagt på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, og skal ifølge amerikanske US Magazine ha enten tatt overdose eller forsøkt å ta sitt eget liv. Nettstedet TMZ melder at Britney holdes på kode «5150», som betyr at det finnes bevis for at hun er en fare for seg selv og andre. Andre betyr sannsynligvis barna.

Ifølge kilden betyr det at de ansatte sitter ved pasientens side hele tiden og overvåker dem konstant. De ser etter at de ikke skader seg selv, og passer også på at besøkende ikke gir dem noe de kan skade seg med.

Mange har lenge spekulert i at Britney sliter med alkohol- og rusavhengighet, men TMZ på sin side mener det hele er et psykisk problem, og ikke medisinsk. Velinformerte kilder har fortalt nettstedet at det som skjedde torsdag kveld ikke var basert på dopmisbruk, men på grunn av hennes mentale tilstand som bare har blitt verre og verre og nå skal være så dårlig at kveldens hendelser ikke skal ha kommet som noen overraskelse.

Britney skal ifølge E! Online ha låst seg inne på rommet med Jayden James da Federlines livvakter kom for å hente barna etter avtale. Britney ville ikke gi dem fra seg, og da de kom for å hente minstemann tok hun ham med seg og låste seg inne i flere timer. Det er antakeligvis det som er årsaken til at ettåringen ble fraktet til sykehus, mens Sean Preston fikk dra rett hjem til pappa.

Les mer:Britneys sønn innlagt

Se video her:

204447

HTML EMBED

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot