Gå til sidens hovedinnhold

Khloe Kardashian ser ikke slik ut lenger

TV-stjernen med ny look.

(SIDE2): Realitysøstrene fra «Keeping up with the Kardashians» skifter stil oftere enn andre skifter sokker og sist ut med ny look er Khloe Kardashian.

På med extensions

Fra å ha en blond lobfrisyre har 31-åringen nå fått på hair extensions og hun er tydeligvis fornøyd med hårendringen.

«Long hair don`t fucking care» skriver Khloe på Instagram samtidig som hun takker frisørene for at de får henne til å se fantastisk ut.

TV-kjendisen har det siste året også fått mye oppmerksomhet på grunn av sin vektnedgang. I januar viste hun frem sin nye figur i New York og i høst avslørte realitystjernen at hun frem til da hadde gått ned nesten 16 kilo.

Khloe har flere ganger uttalt at hun har endret livsstil og at hun nå er blitt besatt av å trene.

Flere blonde realitysøstre

I høst var det lillesøster Kylie Jenner som vakte oppsikt med sine blonde hair extensions da hun på bursdagen sin dukket opp som blondine.

Den populære 18-åringen har designet sin egen linje med hair extensions for en større merkevare i USA, og hun har også lansert sin eget lip-kit som ble utsolgt i løpet av bare noen minutter.

Også Kim Kardashian forsøkte seg med blonde lokker i mars i fjor. Hun overrasket alle med sin hårforandring under Paris Fashion Week og den nye sveisen ble en stor snakkiks. Men det var ikke lenge Kim Kardashian ville være blond og en knapp måned senere hadde hun blitt brunette igjen.

Kommentarer til denne saken